Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.

ЧИВИЈАШКИ “˜ОРОСКОП

Ован
Добисте и ви авион, а куд авион, може и министарска фотеља. То ћете мало да сачекате, чисто формално, због избора. Ето, шта све може да се деси човеку када похвали премијера. Добије, за почетак авион, па онда милиметар по милиметар. Шта ли ће тек да добије онај други колега, под претпоставком да не намигне два пута.
Бик
Пре наступа у јавности, консултујте саветнике да не погрешите. Други пут и у цркву да одете. Па, не можете хришћанима, макар и оним који нису православци, да честитате Велики Петак. То је најтужнији дан у хришћанству за разлику од Ускрса који је највећи празник. И онда се питате зашто слабо стојите у анкетама. Полако, смирено, уз неки лек, послушајте савет стручњака и онда три пут мерите, једном сеците.
Близанац
Најпожељнији нежења, човек са највећом платом у земљи, кандидат за покрајинског премијера... Шта још рећи. Ма, ви сте ненадј..... Таман да не освојите ни један глас, ви се бре питате за гас. Ви и браћа Руси. Толико вам се може да би искључили гас болницама и школама. За то треба имати петљу. Као да нисте довољно бахати. И хоћете да проширите Банатски Двор ““ милиметар по милиметар.
Рак
То што сте били министар војни не значи да сте имуни на напад разбијеном флашом на сред улице. Ни добар глас, наслеђен од Славуја из Мрчајевца, не помаже. Не може се песмом, па макар и јуначком, победити сила. Мада, када је сила у питању, и глас може да буде зезнут, ако је повишен, па још долази из припитог Виклера. Ова кампања сваке секунде, доноси нешто ново, а верујте, сваке секунде смо све ближи крају ““ кампање, тако да ће и ово проћи.
Лав
Лав, ратник, Рус већи од Руса, а у матицу земљу хоће илегално. Е, па не може. Србија је мала, али је држава. Има своје прописе који, без обзира колико била велика љубав према мајци Русији, морају да се поштују. Ем сте тамо ратовали, боље рећи ““ бламирали, ем ћете сада мало у апсану. Имаћете сво време овог света. Уз неки лек, који морате да узимате на време да не бисте отишли у неки други рат, секунду по секунду, милиметар по милиметар, ходаћете ви поново усправно. Наћи ће се неки Информер или Пинк.
Девица
Стално морате изнова и изнова да се доказујете. Шта год да урадите, не ваља. Али, такав смо ми народ. Да ли је вама лепо човек представљен као Норвежанин ““ јесте. Да ли вам је представљен као успешан стручњак са високом школом ““ јесте. И онда сте ви криви што се испоставило да је Норвежанин, у ствари из Мркоњић Града, и да је завршио неку школу сличну вашој. Ви сте имали добру намеру, и сваки милиметар сте посветили идеји да од Београда направите центар света, па макар и са лажним Норвежанином.
Вага
Са вама је увек занимљиво. Ако није државни удар, онда може „Крик“, а може и туча на Звездари. Звездама није јасно зашто један господин човек, власник, главни и одговорни уредник новина, иде на конференцу за штампу. Зар за то плату не примају новинари. Могли би и ми да на терене шаљемо шефицу, уместо што гулимо своје ђонове. Сви глодури да се угледају на овог, и сви на конференције за штампу. Пре одласка, обавезно попити лек.
Шкорпија
Ако неко зна како да успе у животу, то сте ви. Од малог од палубе, па до високог... А, није тако изгледало. Ко би рекао да од малог Небојше, коме је главна амбиција у животу била да се директно јави путем телефона у „Утисак недеље“, може да постане Небојша Силни (није грешка у распореду слова). Управо су то потребни атрибути за министра полиције ““ упорност, истрајност, непоколебљивост. Замислите колико је било потребно да се окрене број телефона не би ли био укључен. Сваки рад се исплати, још ако се узму лекови на време.
Стрелац
Ко год да је сумњао у ваше тренерске квалитете, мора два пута да се запита. То што сте урадили са тим тимом, из Загреба, то је спектакл, а још је већи због чињенице да је један Србин дао последњи, преломни гол. Сада је пред вама нови изазов. Пари Сен Жермен је, вероватно, најбољи европски рукометни клуб. Не сумњамо да ћете се борити. Када укрстите црногорског тренера и Шапчанина, са српским крилом и то у хрватском клубу, све је могуће. Само полако, милиметар по милиметар.
Јарац
За некога ко је 16 година министар, није лепо да спомињете смрт. Ви сте у напону снаге. Имате капацитета за још најмање толико година министровања. И, верујте звездама ““ можете да изгубите изборе у родном крају и ако сте живи. Дешавало се то и већим нарцисима. Ви сте лекар и не би требало да вас подсећамо за лекове.
Водолија
Коначно лепа вест за све љубитеље чврстог звука ““ певаћете за Еј Си Ди Си. Може ли боље. Многе цуре, укључујући и поједине у нашој редакцији, наручиле су бријаче најновије генерације и спремно чекају први наступ. Поведитие само рачуна када се пењете на бину, милиметар по милиметар.
Риба
Што бре одлажете Сајам туризма у Нишу, и то због предизборног скупа. Да ли долазе људи из других градова на те митинге ““ долазе. И то су ваљда неки туристи. Да ли долазе аутобусима ““ долазе. На тај начин развијамо саобраћај, који је саставни део туризма. Да ли се деле сендвичи ““ деле се. Неко мора да исече хлеб, да поређа саламу, сир, салату, киселе краставце... Значи, развијамо угоститељство ““ такође, део туристиче понуде. И то милиметар по милиметар.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Предрага Микија Манојловића, Бојана Пајтића, Душана Бајатовића, Драгана Шутановца, Радомира Почучу, Синишу Малог, Драгана Ј. Вучићевића, Небојшу Стефановића, Веселина Вујовића, Расима Љајића, Аксела Роуза и Александра Вучића. Ни једног секунда, нити милиметра, а лекове смо узели на време, нисмо помислили на др Слободана Поповића.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa