Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.
ГРАДОНАЧЕЛНИК У ПОСЕТИ ФИРМИ “МОНДИ“

ШАБАЦ ОАЗА ЗА ИНВЕСТИТОРЕ

У оквиру редовних посета успешним фирмама које послују на територији града Шапца, градоначелник Небојша Зеленовић посетио је прошлог четвртка фирму „Монди“, која послује у индустријској зони. Фабрика за производњу врећа у Шапцу је основана 1996. године. Током наредних година производња индустријских врећа се постепено повећавала и уз потребу за модернизацијом, фабрика се 2008. године преселила у индустријску зону. У новембру 2014. године, након што је постала део Монди корпорације, у фабрици су инсталиране машине најновије технологије за производњу индустријских врећа најбољег квалитета.
Према речима представника фирме, фабрика у Шапцу ради као сервисни центар „Монди“ индустријских врећа и зато гарантује да квалитет и кориснички сервис буду на још вишем нивоу у будућности. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је приликом разговора са Рафаелом Мацолом, генералним директором „Мондија“ и Владимиром Жугићем, директором „Монди Шабац“ ДОО, истакао да је Слободна зона Шабац права оаза за све домаће и стране инвеститоре.
- Захвалан сам компанији „Монди“ што је одлучила да уложи средства и свој бизнис прошири у Шапцу. Они су у Шапцу изградили нову халу, а планирају се и нова проширења тако да ускоро можемо очекивати и нова запослења, што је одлична вест. Њихов план је да Шабац учине центром за производњу и дистрибуцију индустријских врећа које ће извозити у земље у окружењу. Наш циљ у Шапцу је да свако ко буде желео, у наредне четири године добије посао, а да свако ко ради, заради више, поручио је градоначелник Зеленовић.
Представници фирме наглашавају да у региону нема такве фирме као што је у Шапцу. Како је истакао Владимир Жугић, “Монди“ је познат по томе да улаже максималне напоре у стварање безбедне радне средине у којој запослени не само да могу да испуне своје амбиције, већ и да непрестано теже да унапреде своје вештине и да стреме ка новим циљевима.
- Проширили смо наше капацитете изградњом нове хале. Развијамо се у правцу потреба наших купаца, али и тежимо да побољшамо квалитет производа. Веома смо задовољни радом фабрике у Шапцу и што се сви постављени циљеви испуњавају на време, рекао је Жугић.
“Монди Шабац“ тренутно запошљава 60 радника и његова производња је у складу са ИСО 9001, 22000 и ХАЦЦП.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa