Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
Најаве

ПозориШна представа „ИстоЧни анЂео“

У уторак, 19. априла у великој сали Библиотеке „Милован Глишић“ у Љубовији биће приказана позоришна представа „Источни анђео“. У комедији коју је по тексту Љиљане Лашић режирао Драгослав Илић играју Љиљана Стјепановић, Љиљана Лашић и Стеван Пиале.
Пропала оперска дива (Љиљана Стјепановић), коју су син и снаха истерали из куће, живи у парку, где среће младог радника градске чистоће (Стеван Пиале). Ту је и Анђео чувар (Љиљана Лашић) чија је амбиција да одлепрша на запад, јер му је доста Балкана. Духовита, а опет озбиљна прича о нама, нашим тежњама, животима и проблемима, уз песму Љиљане Стјепановић, обећава добар провод и уживање у представи.
Почетак представе у 20 часова цена карте 200 динара, за децу и ђаке 100 динара.
ДРАГАН ВЕЛИКИЋ у Љубовији
У четвртак, 14. априла у сали СО у Љубовији биће представљен роман „Иследник“ Драгана Великића. Роман „Иследник“ Драгана Великића добитник је НИН-ове награде за 2015. годину. Роман који је објавила „Лагуна“ је вишеслојна прича о животу, смрти и ономе што остаје иза њих. Организатор књижевног сусрета са Драганом Великићем је Библиотека „Милован Глишић“. Књижевно вече почиње у 19 часова а улаз је слободан.
З. П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa