Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.

Напад нациста на Шабац је наШ

Осуђујемо напад нациста на Волонтерски центар „Шабац је наш“ и захтевамо да полиција и тужилаштво приведу правди нацисте који су тај напад извршили. Недопустиво је да само неколико сати после отварања театарског фестивала „Позоришно пролеће“ којим се као светионик културе слави град Шабац, дозволимо да нацисти некажњено нападају наш град.
Шабац је кроз читаву своју историју био светионик културе и град страдалник. Када бахати, неодговорни и необразовани политичари немају аргументе онда они по правилу почињу са ширењем мржње према људима које једноставно не разумеју. Свако ко нацрта нацистички знак је нациста и злочинац, без обзира да ли је тај знак нацртао са намером да некога увреди. То показује и акција нациста који су свој знак нацртали на Волонтерском центру који се налази у улици Господар Јевремова 23 где се сваког дана окупљају грађани Шапца који живе и раде за наш Шабац.
Листу „Шабац је наш ““ Небојша Зеленовић“ чине људи истих вредности, окупљени око плана за остваривање пристојног живота у Шапцу. Делимо уверење да политика не треба да нас удаљи од наизглед малих, али важних питања која се тичу свих нас. Није нама у Шапцу потребан велики пророк, ни велика, лажна обећања. Не кријемо се иза туђег имена. Зато хајде да омогућимо грађанима Шапца да живе безбрижно и безбедно у сопственом граду. Шабац је наш!
Изборни штаб Шабац је наш

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa