Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
ТРИБИНА ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ “ЗОРАН БОРТИЋ - ШАБАЧКИ СОЦИЈАЛИСТИ“

Искрено за развој града

У препуној сали Дома културе у Месној заједници Штитар, одржана је трибина изборне листе “Зоран Бортић ““ Шабачки социјалисти“, која на локалним изборима наступа под редним бројем 10 и представљен је део одборничких кандидата.
Универзални принципи левице, социјална правда, једнакост и солидарност примењени на локални ниво, принципи су за које ће се наша листа залагати, рекао је Зоран Бортић, кандидата за градоначелника и носилац ове листе.
Наша листа је народна, састављена од честитих и угледних људи од доктора наука, преко радника и пољопривредника, до спортиста и уметника. Поносни смо на чињеницу, да смо једина листа која има Рома за одборничког кандидата. То показује нашу искрену бригу за све наше суграђане без обзира на националну, верску или расну припадност. Иза људи на листи под редним бројем 10 је 25 година искуства у политици. У претходне две године су показали искрену приврженост прокламованим принципима и искрену бригу о свим грађанима како на сеоском тако и на градском подручју. Уверен сам да нас људи препознају и да ћемо задобити поверење бирача, додао је Бортић.
На трибини је истакнуто да ће се Шабачки социјалисти под слоганом “ИСКРЕНО“, у оквиру свог програма залагати за доношење развојног буџета, долазак инвестиција и нова радна места, социјалну правду, доктора у сваком селу, задруге и субвенције у оквиру пољопривреде, трајно неговање антифашистичких традиција, да Шабац израсте у универзитетски град, унапређење школског образовања и културе, да спорт припадне спортистима и коначно да Шабац буде град једнакости.
Наредни промотивни скуп листе “ Зоран Бортић ““ Шабачки социјалисти“ заказан је за суботу, 16. април, у 19 часова у Културном центру Шабац.
Информативна служба “ЗОРАН БОРТh

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa