Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.

ЧВИЈИАШКИ ХОРОСКОП

Бик
Пуна капа браде, када сте ви у питању. Цензус сте „прерипили“, али звезде вам дефинитивно нису савезници. То је што је. После овога нема напред. Време је да се повучете и уживате у пензији ислужених политичара којих, руку на срце, нема много у Србији. Али од некога треба да се крене, а наш је савет да први будете ви. Ништа вам није ишло од руке, али да би странка поново била јака, морате да се повучете и ви и сви други ““ ислужени.
Близанац
Шеровања, лајкови, сабскрајбови, твитови и бог те пита шта, исплатило се на крају. И не само што се исплатило, него сте одмах почели да нервирате ушушканог премијера, заваљеног у никад већој подршци народа. Е, из те подршке, морао је да вам уступи око шест одсто. Ви сада морате некако да му се реванширате. Рекли сте ““ са њим никако. Е, да видимо.
Рак
Шта рећи о вама. Преживели, или не, исто вам дође. И ви сте своје одсвирали. И зашто се не повући. Не можете ви да умесите резанаца колико се у Србији могу појести. Имате све што вам треба да будете срећни и задовољни. Не треба вам више политика. Ако сте толико луди, уђите у Владу, али, верујте, даље нема.
Лав
Ви сте једини приметили да сте стварно пукли. Трчали сте пред руду мислећи да можете да будете српски Ципрас, и име сте променили. Нема од тога ништа. Лепо вам је говорио човек који је писао програм заједно са вама ““ рано је, сачекајте. Али, јок. Нико у овој земљи није паметнији од политичара који напусти матичну странку, и то пред изборе, и формира своју. Верујте, нећемо се гледати у другом филму.
Девица
Када се споје лепотица и звер, успех је загарантован. Само је небо, односно цензус, граница. А, и то сте успели. Како, то само звезде знају. Мада, ако ОН крене да броји, бог те пита шта ће да избори. Можда се, међутим, заброји, ко зна. Важно да сте ви преживели и да ће те после неколико година поново бити у парламенту. Држите се звери и свог шарма, и све је могуће.
Вага
Овај знак је дефинитивно зезнут. Вага би требало да је уравнотежена, али не. Мора ту да буде и плус и минус. Зар Вулин није доказ за то. Тако је и са вама. Мало сте председник РИК, а мало члан председништва СНС. То није забележено у новијој историји Србије. Ни Слоба се тако није бахатио. А, од крајњег плуса, до крајњег минуса, има још неколико функција са неколико добрих плата. Немате чега да се бринете. Ви шта се избројали, избројали сте.
Шкорпија
Да се разумемо, ово нису били избори, барем када сте ви у питању. Више се може рећи да су грађани 24. априла одлучивали на конкурсу ко ће бити ваш коалициони партнер. Више вас је бринула ситуација на локалу у Новом Пазару, него битна за парламент. Шта год да се деси, ви ћете бити министар и у наредном периоду. То никоме није пошло за руком у новијој историји Србије. Чак ни не мењате просторије, него само плочице на вратима. Ми вас препоручујемо за шефа дипломатије. А, не знате енглески. Па, није знао ни Дачић, а председавао је ОЕБС-ом.
Стрелац
Ако је неко помислио да су мачке срећне што имају девет живота, није имао у виду ваш случај. Сва могућа искушења која су могла да вас задесе, задесила су вас, а ви сте се чврсто дочекали на ноге и наставили. До душе, нико вас више ни не види, ни не чује, али увек сте ту. Одшлеповали су вас поново и бићете ту још један мандат. Опозиција у парламенту рачуна на вас да када стигне миг, ви можда и обријете браду и вртатите се у прави колосек. До тада није лоше бити међу првим НИСовцима Србије.
Јарац
Ако је неко у проблему, то сте ви. Надате се позиву у Владу, а од њега добисте само: „Лаку ноћ“. Да је среће, давно би за вас ноћ била лака, али ви сте ипак учили од најбољег. Сви око вас су да се мало окушате у опозицији, а ви у помоћ и звезде призивате не би ли се ОН смиловао и позвао. Код нас се каже „ко пева зло не мисли“. Е, овај мисли. Стога, време је да да преломите паметно, да се не руководите бананама и коферима, већ у фронт и герилу. Зар левичарима то није природни амбијент?
Водолија
Нема веће среће за родитеља када види успешно дете поред себе. А ваше дете је успело и победило. Овога пута мислим на биолошко дете, и то оно старије. Победило је у Крагујевцу, а поносни тата му похитао у загрљај да му честита. Вала, колико је помоћ била у кампањи, глупо би било да је, нпр. Верољуб однео победу. Што би комшије рекле, „ја и тата ко два брата, њему Србија, а мени КГ“. Милина Божија.
Риба
Кукање се исплати. Што више кукате, иако не кукате, то бољи резултат. Уверили смо се ми и раније да вама врачање не иде од руке. Ајде што сте ви оманули па сте од пројектованих 56 стигли до 48 одсто, него што су вас у том бунилу пратили и ЦеСНСид и ИпСНСос. И наравно да ће те да докажете да вас је опозиција покрала на изорима. А, то је могуће само у вашој глави, и можда Бабићевој, Вулиновим, Мајиној, Небојшиној ““ али, оног из Београда. У том свету и са тим главама сви ћемо ми живети у наредним годинама.
Ован
Трљаћете ви руке од милине и среће, а ми ћемо да се пушимо. Из парламента, путем ваздуплохова, телепромтоваће вас у владу. Бићете министар, чега, ко да је то битно. Где год да вас удену, вама ће бити лепо. Ако је судити по досадашњим искуствима, и будућа госпођа министарка ће лепо да прође. Нешто слично попут гувернерке НБС. Сређена и упакована за следећу животну улогу.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Бојана Пајтића, Сашу Радуловића, Чеду Јовановића, Борка Стефановића, Санду Рашковић Ивић, председника РИКа Дејана Ђурђевића, Расима Љајића, Вука Драшковића, Ивицу Дачића, Тому Николића, Александра Вучића и Зорана Бабића.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa