Инфо

5. мај 2016.5. мај 2016.
ДЕЧЈИ ХОР „МЛАДИША“ ОСВОЈИО СПЕЦИЈАЛНУ НАГРАДУ НА 8. МЕЂУНАРОДНОМ ФЕСТИВАЛУ ДЕЦЕ И ПЕСНИКА

ШАБАЧКИ СЛАВУЈИ

На 8. Међународном фестивалу деце и песника у Панонији шабачки Дечји хор „Младиша“ такмичио се у категорији „Музикаљење“ која се сатојала од неколико подкатегорија (инструменталне, етно, поп-рок, итд.). Успешним наступом, пропраћеним громогласним аплаузом публике, побрали су позитивне критике жирија који им је доделио специјалну награду.
- Представили смо се песмом „Опрости ми Катрин“ Ђорђа Балашевића. Са фестивала смо понели прелепе утиске, а награда ће нам само бити подстицај за будући рад - рекла је хоровођа Сузана Гајић.
Подсећања ради Дечји хор „Младиша“ основан је при Канцеларији за младе града Шапца 21. марта 2015. године. До сада је имао велики број запажених наступа у Културном центру, „Цапитол Парку“, Центру за стручно усавршавање на Летњиковцу, Табановићу и другим местима. Ово им је прво учешће на фестивалу који је окупио велики број учесника и око 2.500 деце из Македоније, Хрватске, Словеније, Републике Српске, Црне Горе и Србије. Бода Нинковић, Раша Попов, Драгана Михајловић Бокан, Светлана Милић, Оља Радић само су неки од еминентних људи који су били учеснци и организатори фестивала.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa