Инфо

5. мај 2016.5. мај 2016.
ШАБАЦ МЕЂУ НАЈБОЉИМ ГРАДОВИМА И ОПШТИНАМА РЕГИОНА

ПОВОЉНО ПОСЛОВНО ОКРУЖЕЊЕ

Град Шабац добитник је сертификата о повољном пословном окружењу што је ову локалну самоуправу сврстало међу најбоље инвестиционе дестинације у југоисточној Европи. Признање за унапређење рада локалне администрације Шабац је примио на 4. регионалном БФЦ СЕЕ конгресу у Подгорици, у организацији Министарства финансија Црне Горе и НАЛЕД, уз подршку ГИЗ Отвореног регионалног фонда за модернизацију општинских услуга.
Сертификат је свечано уручен председнику Скупштине града Шапца Немањи Пајићу.
То је формална и функционална потврда да се Шабац развија као повољно пословно окружење, да „чује“ потребе привреде и на прави начин организује понуду града.
Програм Сертификације повољног пословног окружења у југоисточној Европи Бусинесс Фриендлy Цертифицатион Соутх Еаст Еуропе (БФЦ СЕЕ) је јединствен регионални програм за унапређење конкурентности локалних самоуправа који се спроводи у Босни и Херцеговини, Хрватској, Македонији и Србији. Намењен је општинама и градовима који имају одговарајуће капацитете и стратешки су опредељени да унапреде пословни амбијент, привуку инвестиције и подстакну развој локалне економије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa