Инфо

2. јун 2016.2. јун 2016.
МАЧВАНСКА ОКРУЖНА ЛИГА ““ 27. КОЛО

„РадниЧки“ лагано

ФК „Раднички шабачки“ ““ ФК „Борац“ (В) 4:1 (2:1)
Коначан резултат је одличан за госте, а само да су искористили велике прилике, играчи „Радничког“ постигли би сигурно двоцифрен број голова. Домаћи су повели једним од најлепших голова сезоне. Једну одбијену лопту, сјајним фелш ударцем, ка голу, упутио је Марковић, а ефе је био такав да је лопта, за коју је деловало да иде далеко поред гола, скренула и завршила у голмановом левом углу. Убрзо је добро проигравање, искористио Петровић за 2:0. Уследио је низ невероватних промашаја домаћих. Једина могућност за госте да припрете била је велика грешка домаћих, која се догодила у завршници полувремена. У наставку, сјајан центаршут Рувидића у гол претвара Петровић, а коначан резултат поставио је Николић, дивним ударцем са 20 метара. Много прилика „Раднички“ је пропустио и у другом полувремену, али неколико је имао и „Борац“.
Шапчане очекује гостовање у Црној Бари, а како су „Антимон“ и „Дрина“ поделили бодове, разлика на врху је сада три бода.
ТАБЕЛА: 1. Дрина 59, 2. Раднички шабачки 56, 3. Младост (П) 49, 4. Мачва (Б) 48, 5. Хајдук Станко 45, 6. Подриње 44...... 13. Антимон 33, 14. Липолист 27, 15. Јадар 22, 16. Јединство (З) 10.
СаопШтење ФК „РадниЧки“
Фудбалски клуб „Раднички“ честита својим спортским пријатељима ФК „Мачва“ и РК „Металопластика“ титулу Српске лиге „Запад“ и пласману у Прву лигу Србије, односно освајање Купа Србије за рукометаше.
Ваши успеси учинили су све нас срећним и поносним. Надамо се и од срца Вам желимо да ова сезона буде само прва у низу успешних сезона.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa