Инфо

16. јун 2016.16. јун 2016.
ГРАДСКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ПУТЕВЕ

РАДОВИ НА ВИШЕ ФРОНТОВА

Дирекција за путеве Града Шапца током лета спровешће радове на унапређењу квалитета локалних саобраћајница на сеоском подручју. Паралелно са тим, завршава се и овогодишња акција чишћења каналске мреже, у којој је дирекција такође учествовала.
Поред уобичајених послова, попут одржавања хоризонталне и вертикалне сигнализације и крпљења ударних рупа, градска Дирекција за путева ангажована је и на спровођењу превентивних мера против поплава. Овај посао биће ускоро окончан.
- Чишћење каналске мреже такође спада у послове који су у надлежности Дирекције за путеве. То је посао који ће бити окончан до краја месеца, захваљујући чему ће град добити око 30 километара новочишћене каналске мреже, каже Миодраг Филиповић, директор Дирекције за путеве.
Током лета, биће интензивирани радови на сеоском подручју.
- У наредном периоду нам предстоји асфалтирање неколико некатегорисаних локалних путева. Те радове делимично финансирају и грађани из појединих месних заједница. Ради се о месним заједницама Поцерски Метковић, Грушић, Поцерски Причиновић и Метлић. У свим овим местима почели су припремни радови, а негде се већ изводе и глави радови. Заинтересовани грађани и даље могу да рачунају на суфинансирање пројеката у области изградње и одржавања локалних саобраћајница, и то кроз пројекте „Два на динар“ и „Три на динар“, додаје наш саговорник.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa