Инфо

23. јун 2016.23. јун 2016.
ИНИЦИЈАТИВА СЕЛО-ГРАД И УДРУЖЕЊЕ ВОЈНИХ ПЕНЗИОНЕРА СРБИЈЕ ““ ГРАДСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ШАБАЦ

ПОТПИСАЛИ СПОРАЗУМ О САРАДЊИ

У просторијама Иницијативе село-град протеклог уторка потписан је споразум о сарадњи са Удружењем војних пензионера Србије ““ Градска организација Шабац.
- За Иницијативу село-град ово је велики дан јер смо направили споразум са организацијом где су људи који представљају један део нашега града и људи са великим животним искуством. Заједничка програмска начела и принципи којима се воде ове две организације отварају нам могућност за развој града Шапца као модерног европског града, у коме ће свако имати прилику да ради, да се лечи, савремено образује са посебном пажњом и бригом о старим лицима. Остваривањем програма ове две организације стичу се услови за заједничко деловање у извршној власти града Шапца, где Покрет Иницијатива село-град има своје представнике. Овом приликом желео бих да позовем све невладине организације да одговоре пријавом о заједничкој сарадњи како би остварили заједничке интересе у име свих Шапчана ““ рекао је по потписивању споразума Салко Карадаревић, председник Иницијативе село-град.
Удружење војних пензионера Србије - Градска организација Шабац делује у оквиру града Шапца као и у суседним општинама Коцељева, Владимирци и Богатић окупљајући војне пензионере и чланове њихових породица. Уверени су да ће заједничким деловањем са Иницијативом село-град створити повољне услове за јачање села и општи развој града.
- Циљ нам је што квалитетнији живот и укључење у конкретне акције, збивања и побољшање живота у граду Шапцу и околини. До сада смо сарађивали са Иницијативом и мислим да ћемо овим споразумом ту нашу сарадњу конкретизовати на заједничком интересу. Као што је рекао Салко позивамо све остале невладине и друге организације да нам се придруже на остваривању заједничких циљева ““ поручио је Ђорђе Момчиловић, председник Удружења војних пензионера Србије ““ Градска организација Шабац.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa