Инфо

7. октобар 2010.7. окт 2010.
КРУПАЊ

РЕКОНСТРУКЦИЈА ГЛАВНЕ УЛИЦЕ

Крајем септембра кренула је реализација пројекта Реконструкције главне улице у Крупњу када је извршено увођење извођача радова у посао уз присуство инвеститора-министарства за национални инвестициони план, суинвеститора-општине Крупањ и надзора
Извођење радова добило је предузеће ,,МН“д.о.о. из Лознице које у року од 45 календарских дана треба да изведе целокупне радове чија укупна вредност по уговору износи 28.965.696,44 динара.
Овај пројекат општини Крупањ одобрен је од стране Министарства за национални инвестициони план и то делом од 13.000.000 динара се финансира од стране овог министарства, а остала средства ће обезбедити општина из сопственог буџета и из других извора.
Овај пројекат произилази из Стратегије одрживог развоја општине Крупањ и његова реализација ће значајно допринети развоју предузетништва, туризма. Неопходно је унапредити визуелни изглед центра града организацију и начин функционисања трговина и услужних делатности и створити нови јединствени имиџ препознатљив по пружању услуга на знатно вишем нивоу и пријатној атмосфери како за становнике општине Крупањ, тако и за многобројне посетиоце и туристе.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa