Инфо

30. јун 2016.30. јун 2016.
БАРАЖИ ЗА ПОПУНЕ НИЖИХ ЛИГА

Дубље иде ранг горе

Бараж узбуђења трају и чувају тензију клупског фудбала и у овом периоду раног лета. Сазнали смо име учесника Окружне лиге, као и одлучујуће дуеле за попуну места у међуопштинским ранговима.
ФК “Липолист“ ““ ФК “Млади Борац“ 0:1 (0:1)
Стадион Мачве; гледалаца: 1.000. Судија: Деспотовић (главни), В. Чотрић и Н. Чотрић (помоћни); искључења: Каровић (Липолист).
ЛИПОЛИСТ: Ћургуз 8, Вујић 7, Стојковић 7, Каровић 6, Хаџић 6 (Панић 6), Суботић 7, Божанић 7, Угљешић 7, Андрић 6 (Чачић), Ристовски 6, Марковић 6.
МЛ. БОРАЦ: Спасојевић 8, Ма. Уларџић 7, Ружић 7, Васић 7 (Пантелић 7), Којић 7, Јовановић 8, Ми. Уларџић (Илић) 7, Берић 7, Д. Ђурковић, 7 ЛАЗАРЕВИЋ 8, (Јоцковић), И. Ђурковић 8.
Сасвим заслужено, наредне сезоне, они и остали Дубљани гледаће, у свом селу, Окружну лигу. После скраћеног корнера, у 16. минуту, халф Липолиста, без превелике потребе, континуирано је вукао нападача Младог Борца и арбитар је оправдано показао на белу тачку. Сигурно извођење Лазаревића донело је предност, а испоставило се и коначан резултат. Ипак, далеко од тога да није било прилика. „Липолист“ је кренуо са нападима после заостатка, био близу гола у неколико наврата. Диван слободан ударац са око 20 метара, „зауставила“ је пречка, а чувар мреже екипе из Дубља, сјајно је раговао код стопроцентне прилике. У другом делу, изненађујуће, офанзивније је деловао тим Младог Борца. Још једно, наизгед непотребна интрвенција одбране Липолиста, донела је нови пенал. Одговорност је овај пут преузео Берић и шутирао поред гола. Када је „Липолист“ кренуо на све или ништа, контранапади Дубља донели су још неколико колосалних прилика, но оквир гола и непрецизност чували су Липолиштане у мечу. Они јесу нападали, али су махом кружили око казненог простора и створили две полуприлике, недовољно да обезбеде, бар, продужетке. Бакље и славље обележили су прве тренутке после последњег звиждука. „Млади Борац“, у баражу је ремизирао са Јединством (МЗ) 1:1 и победило „Церић“, 5:1, односно „Липолист“ 1:0, довољно за виши ранг. У Липолисту ће се, од јесени, гледати МОЛ Мачва.
У нижем рабгу, ОФК Летњиковац изненадио је у Клењу, екипу Напретка из Бановог Поља, вицешампиона ОЛ Богатић и изборио пласман у финале баража. Головима Томића у другом делу, Летњиковчани су обезбедили одлучујући окршај са Торпедом из Табановића. У дуелу са екипом из Белотића, ОФК „Варна“ потврдила је да је најбољи вицешампион Општинских лига „Поцерина, „Владимирци“ и „Посаво-Тамнава“. Славили су 4:1 и дошли на корак од вишег ранга. Да му припадају, морају доказати против тима који је прошлу сезону тамо провео, екипе Мровске.
Уз поменуте, последњи дуел за попуну МОЛ Јадар одиграће Младост (Д. Добрић) и Младост (Борина).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa