Инфо

7. јул 2016.7. јул 2016.
ОДРЖАНИ 19. СУСРЕТИ ЖЕНА У ШАПЦУ

Ширење пријатељства

У Шапцу традиционално одржани Сусрети жена са песмом и игром на мотелу. Органозатор овог скупа су биле жене Шапца, односно Удружење жена „Љиљан“ Шабац. Манифестацији су присуствовала удружења жена из разних градова и места Србије и Републике Српске и Црне Горе,односно на скупу је учествовало 300 жена из 25 градова.
Удружење жена на овај начин реализује циљеве и задатке који су Програмом рада утврђени. На овај начин организује сарадњу са сродним организацијама ширећи пријатељство и другарство, као хуманитарни рад.
-После дугогодишње сарадње на овом скупу потписана је Повеља о пријатељству, да сарађујемо, да волимо људе, да се посећујемо, да се братски дружимо, да младима преносимо богатство пријатељства.
Повељу су потписала, Удружење жена“Љиљан“ Шабац, Удр. Жена „Жена и породица“ Градишка, Удружење „Право жене“ Бања Лука, Завичајни клуб „Бајина Башта“ Чачак, Организација жена Црне Горе, Друштвени актив жена Руме, Организација за друштвену активност жена Инђија и Удружење жена „Све лепота света“ из Зрењанина- кажу у “Љиљану“.
У забавном програму вече је улепшала наша млада флаутисткиња Јана Илић и гитариста Председница Удружења жена Шапца Љиљана Милошевић је истакла да је те вечери организована хуманитарна лутрија чија средства ће бити усмерена деци и младима са посебним потребама при Центру за социјални рад у Шапцу.
Ову манифестацију су помогли многобројни спонзори али највећи удео је био самих чланица Удружења.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa