Инфо

7. јул 2016.7. јул 2016.

ЧИВИЈАШКИ 'ОРОСКОП

Рак
Мало вам је што желите да постанете председник света, већ желите да тај свет и мењате, односно УН. Полако, као рече она наша Рада Милентијевић, прво скочи, па реци ““ хоп. Астрологија не може да потврди избор, јер тај избор нема везе само са звездама, већ и са мрачним силама, али може да вам сугерише да ако не постанете председник света, можете да покушате да на пролеће следеће године постанете председник Србије. Мало ли је?

Лав
Пред вама је блистава будућност српског зета. Богами, припремите се, то ће да потраје. Не испуштамо ми то из руку. Видите само ситуацију Андријане Лиме, још је доживљавамо као своју, а отишла у загрљај тамо неког нежног ММА борца. Мада није лако све то издржати и поднети. Замислите само сликање са Дачићем и Стефановићем, па театрално уречење црвеног српског пасоша...

Девица
Џаба вама што на најсветлији дан у историји Црне Горе, 13. јул, посетисте Србију и нашег предЦедника. Орден овога пута нећете добити и тачка. Не иде да се српски орден добије после албанског и то вам домаћин никада неће опростити. Можда вам опрости некада то што сте признали Косово, али то што сте прихватили орден Албаније, а да Томин нисте ““ тешко.

Вага
Вага обично успе да измери и премери све и да онда на основу анализе преломи. Некада то није могуће, јер не може у исто време и јаре и паре, односно и Србија и НБА. Није вам лако, али можда је мало подношљивије, јер одлука није у вашим рукама. Тај неко ко одлучује је рекао да вас неће повести у Рио, али ако се ОН умеше, а није да неће, можда и заиграте за репрезентацију. Човек кад тад схвати да лова није све у животу.

Шкорпија
Када вам тако добро иде са људима на полиграфу, могли бисте да позовете на детектор и псе који убише човека у Новом Саду. То би био прави искорак ка европским вредностима за разлику од комуналне полиције која се према људима понаша као према псима. Било би идеално када би се полиграф користио и у комуналној полицији. Можда да патентирате мобилни полиграф и да нема никакве забуне ко је, шта је, како је, где је... Залудни министар само о полиграфу мисли.

Стрелац
Неком је живот ламбурџини, а неком леукемија. Пред вама је период благодети у којем ћете уживати плодове „понуде која се не одбија“. За звезде је огромно изненађење то да је именовање неког за повереника СНС у Рачи понуда из снова. Ако је тако, што онда мандатар није повереник, нпр. Науживаћете се у тој Рачи.

Јарац
Размишљање о ситуацији у Јужном кинеском мору, поводом проблема на рекалицији Кина ““ Јужна Кореја, и заузимање става поводом тог питања, за вас је релаксација. Мало да разбистрите главу од животног питања ““ хоће ли вас позвати у Владу. Вероватно сте, у међувремену, и сами схватили да ће позове да уследи, што је делимично потврдила и Зорана Михајловић. Пошто сте се мало умирили, можете да се на миру позабавите проблемима Пекинга и Сеула.

Водолија
Дочекао је Никола Тесла да му споменик у Београду отвори нико други него ви, предЦедник Србије. Уз то, Тесли је сигурно значајније то што му је споменик открио доктор науке, и то какав. Мада, добро је прошао Тесла, замислите како ће тек бити када Вучић буде отворио споменик Зорану Ђинђићу? Сва срећа па Драгица није била на Светосавском платоу.

Риба
За некога је нормално ненормално, а ненормално нормално. Тако је и вама сасвим нормално да из Гвантанама у Србију дођу два притвореника, један из Таџикистана, а други из Јордана, постану грађани Србије. Чиме смо их ми то задужили, ко то зна. Исто тако, Бог те пита шта смо добили. Нека неко само обавести и Њега и предЦедника да их не чекају на аеродрому са погачом и сољу, доста ће им бити што ће живети у Србији.

Ован
Ви сте константно у минус фази. Можда би за вас најбоље и било када би поднели оставку на место градоначелника и да се онда на миру посветите бизнису. Ако нешто поклањате, погледајте поклон пре паковања. Просто је немогуће да сте погледали поклон и да нисте видели да на споменику пише Вук Карађић, уместо Вук Карџић. Ако сте хтели да се додворите Словенцима, они су у српским презименима „Ћ“ на крају претварали у „Ч“, па је можда прикладније да сте оманули у том смеру ““ Вук Карџич.

Бик
Макар не видели ниједну светски атрактивну туристичку дестинацију овог лета, потез из парка је за једно велико „Браво“. Шта се кога тиче где ко иде на летовање. Нека иду људи на Малдиве, Миконосе, Балије, Тајланде. Нико није реаговао када је пола Владе Србије ишло тамо негде у Азију и хвалило се на друштвеним мрежама. Проблем је када вас неко нападне да сте на мору, а ви у сред Београда. И то свака будала види, сем оне која неће. Логично је да се против таквих можете борити само зезанцијом, што сте ви и учинили када сте у паркићу сели на клупу и написали Миконос, са све палмом.

Близанац
Толика жена, па још и лепа, а плаши се Руса. Немојте. Имате ви кога да се плашите и у својим редовима, Маните се Руса. Да је срећа, па нас Срба и Руса 300 милиона па да похрлимо на Јадран, био би вам БДП много већи од нашег. Још сте недавно добили киту цвећа од Њега. Па, ваљда су отоплили ти односи, ваљда је пред свима нама време просперитета и добросуседских односа које ни Руси неће да покваре.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Вука Јеремића, Бастијана Швајнштајгера Ивановића, Филипа Вујановића, Бобана Марјановића, Ненада Стефановића, Александра Сенића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Синишу Малог, Балшу Божовића и Колинду Грабар Китаровић.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa