Инфо

14. јул 2016.14. јул 2016.
ТРИ КИЛОМЕТРА НОВИХ ПУТЕВА

ЗАЈЕДНО У ПОСАО ОД 12 МИЛИОНА

По налогу Дирекције за путеве обавља се асфалтирање четири локална пута на подручју града. Средства за ове намене обезбеђена су захваљујући градском пројекту „Два на динар“
Житељи Јевремовца, Поцерског Причиновића, Десића и Поцерског Метковића добили су нове деонице асфалта у својим местима. Радове, са једном трећином средстава, финансирали су грађани, док је остатак новца обезбедио град.
- Били смо ангажовани на асфалтирању некатегорисаних путева у две сеоске и две приградске месне заједнице. Радови у Јевремовцу, Поцерском Метковићу, Десићу и Поцерском Причиновићу коштали су 12 милиона динара. Асфалтирана су три километра нових саобраћајница, а извођач радова била је шабачка фирма „Југокоп Подриње“. Радови су изведени кроз порјекат „Два на динар“, који се и овог пута показао као вема интересантним за грађане, наводи Миодраг Филиповић, директор шабачке Дирекције за путеве.
У Јевремовцу је прошлог четвртка завршено асфалтирање улице „Водице“ у дужини од 512 метара. Вредност инвестиције износи два милиона динара.
- Врло лако смо се договорили са мештанима, који су и покренули иницијативу за асфалтирање ове улице. Они су обезбедили једну, а град две трећине средстава. Део средстава прикуљен је и кроз повраћај пореза на имовину, каже Милан Васић, председник Савета месне заједнице Јевремовац.
„У приградском насељу Јевремовац до сада је асфалтирано више од 80 одсто локалних путева. Мештани су, према речима председника Савета месне заједнице Милана Васића, заинтересовани да кроз пројекат „Два на динар“ у наредном периоду учествују у асфалтирању и преосталих улица.“
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa