Инфо

14. јул 2016.14. јул 2016.
ИЗВРШЕЊЕ БУЏЕТА ОПШТИНЕ КОЦЕЉЕВА

ПРИХОДИ НА ПОЛА

У циљу праћења извршења прихода и расхода локалног буџета у првих шест месеци ове године пред одборницима коцељевачке скупштине ће се наћи извештај који су јуче разматрали чланови општинског већа.
Готово 50 одсто су остварени планирани приходи из средстава буџета, високи проценат бележе сопствени као и приходи од осталих извора, док је од планираних 30 милиона динара прихода из донација у буџет стигло око шестине износа за прих шест месеци. Трансфери од других нивоа власти остварени су у износу од преко 81 милион динара, односно више од 53 одсто.
Око 50 процената је и извршење пореза на доходак, добит и капиталне добитке који представљају више од четвртине буџетских средстава. Одличан прилив новца у односу на план бележи се по основу пореза на зараде захваљујући којем је каса пунија за више од 33 милиона динара што представља извршење плана од 50,15 %.
У првој половини 2016. године из општинске касе потрошено је нешто мање од 152 милиона динара или 45,34 одсто од годишњег плана, што значи да су остварени расходи мањи од прихода за готово 1,5 милиона динара.
Весна Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa