Инфо

28. јул 2016.28. јул 2016.
Нова платформа која побољШшва свакодневни живот и у Шапцу

ТЕХНОЛОШКА ИНОВАЦИЈА!

Наши суграђани који воле да користе модерну технологију за побољшање свакодневног живота су нам показали нов уређај који има значају употребну вредност. Овај уређај популарно назван Ауто-андроид је намењен за аутомобиле, посебно оне мало старије, који не поседују путни рачунар или сличну ауто-конзолу.
Овај уређај и одговарајућа апликација одлично попуњава тај недостатак. Са овим уређајем андроид у аутомобилу постаје стварност.
Пружиће вам могућност да се у аутомобилу осећате као код куће. Ваш аутомобил врло брзо претварате у мобилну канцеларију.
Андроид мултимедијалне конзоле, пружиће Вам потпуно нову димензију уживања у вожњи.
Фантастични, дугоочекивани мултимедијални андроид уређаји компатибилни са марком и моделом вашег аутомобила, омогућиће вам да преко великог екрана ХД квалитета, осетљивог на додир на централну конзолу Вашег аутомобила, доведете апликације и сервисе добро познате корисницима Андроид паметних телефона, које вам побољшавају свакодневни живот.
Шта све уз овај уређај можете:
да будете нон-стоп он-лине, обављате позиве, шаљете и примате мејлове, користите навигацију, бирате и слушате музику, гледате филмове и све оно што вам пружа ваш андроид смарт телефон.
Са овим уређајем идете у корак са временом, јер коришћењем оваквог уређаја у аутомобилу време увек ради за вас.
Мултимедијална конзола - јер вама то треба и ви то заслужујете!
Уколико су Вам потребне додатне информације о овом уређају ту је и контакт мејл адреса: office@auto-android.net

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa