28. jul 2016.28. jul 2016.
Nova platforma koja poboljŠšva svakodnevni život i u Šapcu

TEHNOLOŠKA INOVACIJA!

Naši sugrađani koji vole da koriste modernu tehnologiju za poboljšanje svakodnevnog života su nam pokazali nov uređaj koji ima značaju upotrebnu vrednost. Ovaj uređaj popularno nazvan Auto-android je namenjen za automobile, posebno one malo starije, koji ne poseduju putni računar ili sličnu auto-konzolu.
Ovaj uređaj i odgovarajuća aplikacija odlično popunjava taj nedostatak. Sa ovim uređajem android u automobilu postaje stvarnost.
Pružiće vam mogućnost da se u automobilu osećate kao kod kuće. Vaš automobil vrlo brzo pretvarate u mobilnu kancelariju.
Android multimedijalne konzole, pružiće Vam potpuno novu dimenziju uživanja u vožnji.
Fantastični, dugoočekivani multimedijalni android uređaji kompatibilni sa markom i modelom vašeg automobila, omogućiće vam da preko velikog ekrana HD kvaliteta, osetljivog na dodir na centralnu konzolu Vašeg automobila, dovedete aplikacije i servise dobro poznate korisnicima Android pametnih telefona, koje vam poboljšavaju svakodnevni život.
Šta sve uz ovaj uređaj možete:
da budete non-stop on-line, obavljate pozive, šaljete i primate mejlove, koristite navigaciju, birate i slušate muziku, gledate filmove i sve ono što vam pruža vaš android smart telefon.
Sa ovim uređajem idete u korak sa vremenom, jer korišćenjem ovakvog uređaja u automobilu vreme uvek radi za vas.
Multimedijalna konzola - jer vama to treba i vi to zaslužujete!
Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o ovom uređaju tu je i kontakt mejl adresa: office@auto-android.net

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa