Инфо

4. август 2016.4. авг 2016.
ИЗВУЧЕНИ ДОБИТНИЦИ НАГРАДНЕ ИГРЕ “МЛИНА КОВАЧЕВИЋ“

ЉУДИ КОЈИ ПОШТУЈУ ДОГОВОР

Летовање за Јовицу Чачић из Липолита, скутер Ивану Туфегџићу из Прњавора, вештачко ђубриво Драгославу Мандићу из Штитара
Почетак августа је време када “Млин Ковачевић“, сада се већ може рећи традиционално, обрадује своје пословне партнере. Наиме, као и претходне године, у знак захвалности за изузетну сарадњу организована је наградна игра за добављаче. Првог августа извучени су срећни добитници вредних награда, па ће Јовица Чачић из Липолиста отпутовати у Грчку на летовање, Иван Туфегџић из Прњавора ће возити нови скутер а Драгослав Мандић из Штитара унапредити производњу са тоном вештачког ђубрива.
-Без индивидуалних пољопривредних произвођача ни ми не постојимо. Наш међусобни однос од како смо основани темељимо на уважавању и поштовању. Трудимо се да им боравак код нас учинимо што пријатнијим, договор око исплате максимално испоштујемо, а последњих година у знак захвалности према њима организујемо и наградну игру ““ наводи директор “Млина Ковачевић“ Срђан Ковачевић.
Колико су у “Млину Ковачевић“ по питању пословања и односа откупљивач/добављач узнапредовали сведочи и овогодишњи добитник летовања за две особе Јовица Чачић из Липолиста.
-Са “Млином Ковачевић“ сарађујем годинама и имам само речи хвале за њихов начин пословања. То су људи који поштују договор око исплате, дају награде, породица за респект у Липолисту а и много даље- тврди Јовица.
Отварање откупних станица у Рибарима, Змињаку и Штитару, са идејом да буду што ближи својим добављачима показало се као одличан пословни потез. То потврђује и добитник скутера Иван Туфегџић из Прњавора.
-Сарађујем са “Ковачевићима“ од кад постоји откупна станица у Рибарима, дакле већ две године. За сада сам презадовољан сарадњом, јер је то фирма која у свему поштује своје сараднике, па и у најмањим ситницама. Са њима радим све житарице, и убеђен сам да ће сарадња бити настављена и убудуће јер су на челу “Млина“ млади и перспективни људи са одличним идејама како да унапреде посао- изјављује Туфегџић, и додаје да о куповини скутера размишља већ неколико година тако да му ова награда баш доста значи.
Још један начин да изађу у сусрет својим произвођачима код “Ковачевића“ је и финансирање производње у виду репро материјала. Из богатог асортимана страних и домаћих семена и ђубрива, Драгослав Мандић из Штитара је добио тону да побољша свој принос.
-Јако су тачни са исплатама. Презадовољан сам њиховим начином рада. Тона ђубрива коју смо добили ми је значајна јер ћу њоме, у следећој сезони, повећати приносе пшенице- тврди Драгослав Мандић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa