Инфо

11. август 2016.11. авг 2016.

ПРВЕНАЦ МАЈУРАЦА

ОФК “МАЈУР“ ““ ФК “МЛАДИ БОРАЦ“ 5:2 (2:0)
Мајур. Гледалаца 350. Гл. судија: Чадић (Лозница), Помоћни: Грујичић (Лозница) и Јездић (Брасина). Стрелци: Богуновић у 21. Велебит 45. Живановић 73. Трифуновић 92 и Миловановић 93. минут за Мајур; Давидовић 49. и Ђурковић у 86. минуту за Млади Борац. Жути картони: Ђурковић и Васић (оба Мл. Борац).
ОФК “МАЈУР“: Ристић, Рајчевић, БОГУНОВИЋ, Митровић, Лукић (С. Тодоровић), Марковић (Миловановић), Д. Филиповић, А. Тодоровић, Живановић, Велебит, Милић (Трифуновић).
МЛАДИ БОРАЦ: Спасојевић, И. Ђурковић, Ружић, Васић (Илић), С. Давидовић, Јовановић, Ми. Уларџић, Сарић (Берић), Радукић, Лазаревић (Пантић), Ђонлић.
Уручење шампионског пехара домаћима била је права најава за одличан дерби. Није слутило на голеаду до пред сам крај, али ефикаснос навала само је зачинила квалитетан меч. Оба тима са озбиљним поставама нису се штедела, а мрежу је начео Богуновић. Када је Велебит повећао предност Мајураца на 2:0, деловало је да дилеме око победника неће бити. Ипак, такмичарску драж већ на старту наставка вратио је Давидовић. Голом Живановића, домаћи су поново стекли два гола предности, а Дубљани су кренули свим снагама у напад. Чим је Ђурковић погодио, лопта је у рукама гостију стигла на центар. Ипак, тотална офанзива је “мач са две оштрице“. Овај пут, оштрица је “убола“ играче Младог Борца. Два контранапада, у размаку од свега 60 секунди, донели су убедљив тријумф Мајурцима. Но свакако, оба тима су показала да припадају Окружној лиги.
“Мајур“ путује у Владимирце за викенд, а “Млади Борац“ у Лешницу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa