Инфо

11. август 2016.11. авг 2016.
ЗОНА „ДРИНА“ ““ 1. КОЛО

ЈЕДИНСТВО У ПРОБЛЕМУ

ФК „ЈЕДИНСТВО 1945“ ““ ФК „РАЂЕВАЦ“ 0:2 (0:2)
Током лета су се Владимирчани суочавали са бројним проблемима, иако је лига стартовала, „Јединство“ је далеко од консолидација и све слути на тешку сезону. Такву ситуацију, на најбољи начин, искористио је, у дербију, „Рађевац“. Надиграо је домаће у првом делу, а бодове су обезбедили голови Васиљевића и Симића у 8. односно 40. минуту. Нешто више су играчи Јединства показали у наставку, али без резултата.
Екипу из Владимираца очекује дерби у Прову наредног викенда, док ће Рађевац, на дебију пред домаћом публиком, дочекати „Раднички Стобекс“.
ФК „ПРОВО“ ““ ФК „ЗАДРУГАР“ 3:0 (1:0)
Провци не планирају да живе на „ловорикама“ вицешампионског звања из прошле сезоне, већ желе још више. Тежак ривал из Лајковца стигао је у Прово, а испраћен је са три гола. Брзаковић је на старту довео домаће у вођство, а у тренуцима када су Лајковчани кренули на све или ништа, Пантелић је у 85. и 92. минуту погодио за убедљив тријумф.
ОСТАЛИ РЕЗУЛТАТИ: Раднички Стобекс ““ Рибница 1:2, Полимље ““ Јединство (Уб) 1:1. ОФК Осечина ““ Раднички (В) 2:3, Слога (С) ““ Севојно 0:0, Дрина ““ Слога 1940 1:1, Спартак ““ ОФК Дивци 2:1.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa