Инфо

11. август 2016.11. авг 2016.

ВЕЧИТИ РИВАЛИТЕТ

Ни “Добрава“ ни “Трешњевка“нису у најужем кругу фаворита за титулу, нити би требало да имају брига око опстанка, али ако попричате са управом клуба из Вукошића, односно Трбушца, биће Вам јасно да су њихови дуели “прича за себе“, а добар почетак лиге за оба тима, само додатно даје на дражи
Победник ће освојити три бода, али и прилику да, бар до пролећа, у разговору са комшијама, започињу ову тему. Ефикасан и, пре свега, успешан наступ у Коцељеви, одлична је увертира за “Добраву“ пред дуел посебне важности.
- Направили смо добар тим, већ за викенд бићемо комплетни, имали смо лепу увертиру у Коцељеви и једва чекамо дерби. Ово је посебна утакмица, али што се амбиција тиче, иста је као свака друга. Идемо на 3 бода, циљамо горњи део табеле ове сезоне ““ истиче члан управе Добраве Милојко Кузмановић.
“Трешњевка“ је на свом терену поделила бодове са екипом која важи за једног од главних претендената за титулу, те свакако нису незадовољни стартом. Успех у Вукошићу, значио би одличан старт сезоне.
- Противник је квалитетан, игра на домаћем терену и има улогу благог фаворита. Ипак, када се игра дерби, нема нико право на калкулације. Желимо да се надигравамо и нека победи бољи. Сви играчи су спремни и идемо храбро у Вукошић ““ наглашава Зоран Урошевић, члан УО ФК “Трешњевка“.
Меч стартује у недељу од 17 сати.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa