Инфо

18. август 2016.18. авг 2016.

ДЕРБИ ПРВЕНСТВА

Тек је на програму треће коло, а већ нас очекује дерби сезоне у Међуопштинској лиги “Поцерина“. Екипе из Миокуса и Шабачке Каменице хтеле су у виши ранг прошле сезоне, хоће и ове, али титула је само једна
Негде средином првенства 2015/2016, ФК “Јевремовац“ издвојио се на лидерској позицији, трасирао себи пут до титуле, а до последњег кола, место у баражу тражили су “Душан Силни“ и “Церић“. На крају, бараж су пажљиво гледали у Миокусу, али су ту стали. Сада желе корак више и ранг више.
Имамо једну од најбољих екипа у историји клуба, играче који су играли знатно више рангове, стартовали смо са две рутинске победе и са много оптимизма очекујемо дерби. Изузетно ценимо госте, они су свакако највећи ривал у борби за прво место, али желимо три бода и у недељу и свако наредно коло. Гошић се лакше повредио у Крнићу, али биће спреман. Сви остали су потпуно спремни ““ самоуверен је председник ФК “Церић“ Младен Веселиновић.
У Шабачкој Каменици још жале за испуштена два бода на старту у Трбушцу, али нису ни незадовољни са 4 поена из два кола. Успех у Церићу додатно би улепшао ситуацију у “Душану Силном“.
Наши спортски пријатељи су нам и дужници из прошле сезоне. Итекако су се појачали, одлично су стартовали, но као претенденти на титулу немамо право да калкулишемо, већ са победом у мислима идемо и у Миокус. Здравствени билтен тима је одличан и биће то леп дуел ““ оптимиста је Небојша Андрић, први човек ФК “Душан Силни“.
Тренутно, два бода више има домаћин, а победа би већ сада донела осетну предност. Успех гостију, вратило би “главну улогу“ Каменичанима, а ко је ближи првом месту, показаће дерби који почиње у недељу од 16:30 сати.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa