Инфо

18. август 2016.18. авг 2016.
МЕЂУОПШТИНСКЕ ЛИГЕ ““ 2. КОЛО

КОМШИЈАМА ПО БОД

ФК “ДОБРАВА“ ““ ФК “ТРЕШЊЕВКА“ 1:1 (1:1)
Вукошић, гледалаца: 100. Главни судија: Јаковљевић (Крнуле), помоћници: Тешић (Грушић), Диклић (Прово). Стрелци: Гавриловић у 26. за Добраву, Богдановић у 17. минуту (11 метара) за Трешњевку. Жути картони: З. Жунић (Добрава).
ДОБРАВА: Нинковић, МАНДИЋ, Јовановић (од 39. Станимировић), Косанић, Лекић, Ранковић, Томић, З. Жунић (од 64. А. Косанић), Кнежевић (од 78. Митровић), Гавриловић, Л. Жунић.
ТРЕШЊЕВКА: Тадић, Аћимовић, Човић, Богдановић, Бајевић, Дамњановић, Гајић, Маринковић, Миљковић (од 30. Симеуновић), Глигорић, Пантелић.
Очекивало се више у овом локалном дербију. Овакви дуели су прича за себе, нису само једно коло у сезони. Много више виђено је у првом делу. Још је трајало испитивање снага када је арбитар Јаковљевић показао на белу тачку. Врло прецизан био је Богдановић. Резултатску равнотежу вратио је Гавриловић. После гужве у казненом простору, лопта је избачена из гужве право на ногу поменутог играча. Убрзо су уследиле нове прилике за домаће, док су брзи играчи гостију уносили зебњу навијачима из Вукошића. Пораз у дербију посебно боли, те су у наставку оба тима играла много опрезније, а “цену“ је платио квалитет.
Овог викенда, “Трешњевка“ дочекује Ранковац, док ће “Добрава“у Шабац, на ноге Шипурским ливадама.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa