Инфо

25. август 2016.25. авг 2016.
САОПШТЕЊЕ ОППОРТУНИТY БАНКЕ

ПРОДАЈА ДРОНОВА КАО ДОБРА ПОСЛОВНА ИДЕЈА

Важност правовремене и доступне финансијске подршке за успех у малом бизнису
Чак и када имате одличну бизнис идеју, као што су имали Мирослав Мити и Јадран Допуђ, партнери у фирми Аериал Видео Солутионс д.о.о. из Ниша која се бави продајом опреме за снимање из ваздуха тј. дронова, без адекватне и правовремене финансијске подршке успех често није могућ. Ова мала и млада фирма која послује тек нешто више од годину дана, је у пресудном моменту дошла до потребних средстава на један сасвим необичан начин ““ уз помоћ јединствене њеб апликације Оппортунитy банке под називом “Мали бизнис кредит на КЛИК, након што су већ били изгубили наду да могу да добију кредит.
Апликација је намењена управо малим бизнисима који желе да добију информацију о томе да ли могу да добију кредит у овој банци. “Била су нам потребна невелика, али значајна средства, негде око 2.000 евра и то у кратком року. Њеб апликација је изузетно лака за коришћење, и након попуњавања онлине формулара које траје неколико минута, добили смо потврдан одговор да можемо да добијемо кредит у траженом износу, и све то без одласка у банку. Имали смо неколико кратких састанака са запосленима Оппортунитy банке и након званичног одобрења кредита, новац нам је био уплаћен на рачун у року од неколико дана“.
Уколико познајете неког коме ова апликација може бити од помоћи, проследите му информацију или приступите апликациј www.obs.rs

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa