Инфо

8. септембар 2016.8. сеп 2016.
СВЕ СПРЕМНО ЗА НОВО ИЗДАЊЕ ШАБАЧКОГ ВАШАРА

3, 2, 1, ПОЧИЊЕ

Највећи вашарски простор у земљи Михајловац отворио је своје капије за ново издање најпознатијег вашара у овом делу Европе.
На 11 хектара површине комплетна инфраструктура је доведена под конац. Трава је ошишана, обављена је дезинфекција и дератизација простора, обезбеђена трафо станица за струју, уређена канализациона и водоводна структура.
- Ове године смо се још више потрудили него раније да учинимо све како би учесницима и посетиоцима Шабачког вашара олакшали боравак ““ рекао нам је Драган Нинковић, директор ЈКП „Стари Град“.
Он је са својим сарадницима обављао последњу инспекцију терена, а људи задужени за издавање простора имали су пуне руке посла.
- Излагачи су почели да долазе. Површину на Михајловцу не може да заузме нико ко није платио закуп, а када је реч о закупу, овогодишњи вашар имаће још више садржаја него ранијих година ““ рекли су нам људи који су задужени за издавање површине.
Део вашара који је један од најзанимљивијих је луна парк. Ове године, садржајно, биће још богатији, као и угоститељски, којем су се придружиле још три велике угоститељске куће.
Очекује се и рекордна посета вашару, који би требало да траје све до после главног дана ““ Мале Госпојине, 21. септембра.
Када је реч о ценама закупа, оне су остале на прошлогодишњем нивоу.
- У зависности од локације и величине простора, угоститељски објекти закуп могу да плате и до 250.000 динара, док за веће површине у делу луна парка треба издвојити до 200.000 динара.
Шапчанима и њиховим гостима остаје само да се добро припреме ““ нарочито за гужву, спреме новчанике и да са осмехом крену у још једну вашарску авантуру у нашем граду.
М. М. / Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa