Инфо

8. септембар 2016.8. сеп 2016.
ЕХФ КУП ““ 1. КОЛО (РЕВАНШ)

ПОБЕДНИЧКИ ОПРОШТАЈ

РК „ДИНАМО“ (А) ““ РК „МЕТАЛОПЛАСТИКА“ 17:20 (10:13)
Астрахан. Гледалаца: 1.500. Судије: Андорка и Хукер (оба Мађарска). Седмерци: Динамо 3 (2); Металопластика 3 (2). Искључења: Динамо 6; Металопластика 8 минута.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Максимовић, Миловановић 3, Драгутиновић 5, Дошен, Мариновић 1, Протић, Петровић 1, Марковић, Миленковић, Ђукић, Јездимировић 2, Митровић 3, Драгићевић 3, Јевтић 2.
Овосезонски пут Шапчана у Купу ЕХФ био је кратак, али бар је опроштај био на нивоу. Није било реално надокнадити минус шест из Шапца, но тријумф у Астрахану показао је вредност екипе и донео значајно самопоуздање пред старт Супер лиге.
Меч у Русији био је, резултатски, сличан оном у хали „Зорка“, али овај пут, „пластичари“ су били ти који су водили и имали предност готово читав меч. Домаћи су били нападачки заустављени, а као и Шапчани, промашивали су и неколико изгледних прилика. „Металопластика“ је деловала искусније, сталоженије, боље. Руку је „наместио“ Драгутиновић и са 5 голова предводио листу стрелаца победника. Добру игру пружили су и капитен Митровић, односно Драгићевић и Миловановић. Кохан и Полиаков нису били на нивоу из Шапца, али су пружили довољно да своју екипу ипак одведу даље. Остаје жал за првим дуелом где је резултат до саме завршнице био између 3 и 4 гола у корист Руса. Сада свакако сва пажња мора бити усмерена на Супер лигу и згуснут распоред до краја године.
Меч против Партизана у Београду одложен је за 28. септембар, а већ прекосутра, у хали „Зорка“ биће стари ривал, „Југовић“, од 18:30.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa