Инфо

8. септембар 2016.8. сеп 2016.
ДЕРБИ МОЛ “ПОЦЕРИНА“ ““ 5. КОЛО

ПОКРЕТ КА СРЕДИНИ ТАБЕЛЕ

ФК „ШИПУРСКЕ ЛИВАДЕ“ ““ ФК „В. СТЕПА“ 4:1 (1:0)
СРЦ „Зорка“. Гледалаца: 300. Гл. судија: Марковић (Мровска); помоћници: Перић (Заблаће) и Радовановић (Шабац). Стрелци: Јовановић у 31. Ђурђевић у 49. Лазић 59. и 87. минуту за ШЛ; Вићентић у 56. минуту за ВС.
Ш. ЛИВАДЕ: Мићић, Младеновић, Миловановић, Валтеровић, Јовић, Лазаревић, Вуковић С. (ЛАЗИЋ) Митровић (кап.) (Вуковић), Ђурђевић, Симић, Јовановић (Бечко)
В. СТЕПА: Бранковић, Марковић, Анђелић (Михаиловић), Антонић, Самарџић (Ђукић; Аврамовић), Антонић (кап.), Станковић, Вићентић И. Ђермановић, Вићентић С.
Гости из Драгиња су свакако међу три најбоље екипе у лиги, док је „ливадарима“ тријумф био неопходан за пробој ка „златној средини“ и повратак самопоуздања. „Војвода Степа“ на терен СРЦ „Зорка“ стигао је без првог чувара мреже, што су „зелено ““ бели“ знали да искористе.
У првом делу, домаћи су били доминантнији. Реализација је био њихов велики проблем у прва четири кола, а пропустили су неколико изгледних прилика и на старту овог меча. Ипак, да иницијатива не буде јалова, побринуо се Јовановић. Чинило се да је све решено када је на почетку наставка мрежу погодио Ђурђевић. Ипак, гости нису случајно близу врха и у другом полувремену они су били ти који су контролисали игру и имали лопту више у поседу. Резултатски се враћају поготком Вићентића. Нападач је био највиши у скоку после скраћеног корнера. Чинило се да је „психолошка предност“ прешла на страну Драгинаца, али нову снагу Шипурским Ливадама даје резервиста Лазић. Сјајним окретом и ударцем са 16 метара погађа гол Бранковића. Иницијатива гостију донела је неколико прилика за њих, али Мићић и њихова непрецизност спречили су нову неизвесност. Све дилеме разрешио је новим, евроголом, Лазић. Одличним волејем са 7 метара послао је лопту у „малу мрежу“ супротног угла.
Шипурске Ливаде за викенд очекује гостовање у Варни, док „Степа“, у дербију, дочекује водећи „Церић“.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa