Инфо

8. септембар 2016.8. сеп 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ДЕВИЦА
Дошло је до тектонских поремећаја када морате да ЊЕМУ предложите драстичне мере. И када смо сви помислили да се опет ради о Хрватској, или Босни, смирили смо, у питању су мигранти. Један од неколицине вас, ипак се и даље бави својим послом, ресором. То је тако опуштајуће. Мада, испод „Мире сто вас вире“.
ВАГА
Ко о чему, ви о домаћим издајницима. Када би хтели мало реалније да се замислите, и да имате петљу, а по вашим стандардима, тај статус би пре заслужио неко други, нпр. ОН. Није ни Кандићка, ни Бисерко потписала Бриселски споразум, зар не. Можда је то добро, али зар за вас то није издаја број један. Еј, Србине, о Косову је реч, а не о некој бесправној кући у Земуну. Још ништа од пута у Хрватску?
ШКОРПИЈА
Коначно да се неке извини бирачима у Србији, и не само то, него и да поднесе оставку на место председнице странке. Да знате да су ваши бирачи и заслужили то извињење. Гласали за вас, а против ЊЕГА, а сада праве коалицију са ЊИМ на локалу. Потез за аплауз, та оставка. Не може нежна женска рука против аждаја, па макар била то и рука психијатра.
СТРЕЛАЦ
Реформатор у вама не мирује. Нова идеја, нови пројекат. Повратак униформе у школе. Не за наставни кадар, већ за ученике. На страну што је 21. век, и што би и то, вероватно било на терет родитеља. Дајте бре неке савремене ствари, неке паметне табле, компјутера, можда за почетак и те тоалете о којима је ОН својевремено говорио. Да не заборавимо дуално образовање. Има времена за униформе.
ЈАРАЦ
Шеф дипломатије је све стабилнији у вама. И то је допро за спољне послове Србије. Јасно сте ставили до знања Европској унији да нам не пада на памет да будео као Хрвати, и да ако је то услов, нећемо ни да уђемо у ту институцију. Не знамо, додуше, шта он мисли о томе, али вероватно је аминовао овакав ваш наступ. Није лоше, свремена на време, мало заталасати јавност, али тешко да се због те изјаве Брисел узбудио.
ВОДОЛИЈА
Како бре то „нот јет“. Новинари вас питају на српском, а ви ладно одговорите просто проширеном реченицом на енглеском. То је пре вас радио само Вук Драшковић са оним чувеним препевом српске пословице на енглески ““ донт микс граднмадерс енд фрогс. Не размишљате ви још о председничким изборима. Јок, о чему онда мислите, о рупама у озонском омотачу. Реците Драгици „нот јет“, па да видите како ћете да прођете. Она се таман навикла на коплетиће и високу моду а ви да је вратите у кецељу у Бајчетину. Нот јет тајм фор нот јет.
РИБЕ
Овога пута сте добро прошли у Скадарлији. Научили сте лекцију, и високог госта сте водили заобилазним путем да не би опет пукли 70 евра за опанке без фискалног рачуна. Понадао се чика да ћете и овог пута код њега на опанке, али искусан сте ви играч. Можете једном да се опечете, и то је то. И супер вам је одлука да наградите параолимпијце за све медаље које донесу из Рија. Што би рекао Шешељ: „Добар овај мали“.
ОВАН
У овој земљи треба да се зна за још неки град и општину, а не само за Београд. Поред тога што сте се сваким милиметром себе борили за највећи српски град у Грчкој ““ Паралију, него у Јагодину доводите амбасадоре из арапских пријатељских земаља. Видели сте како напредује Београд на води, па би да направите Јагодину на Аква Парку, или што да не ““ Јагодину у зоолошком врту. Идеје навиру на све стране.
БИК
Како се ви правите луди, то само политачар може. Чудно вам је одкуд сте се нашли у причи о председничким изборима. Па зар ниста сами себе предлагали на ту функцију, још пре годину дана. Ако ви немате добру меморију, гугл памти за све нас. Претражите мало, ако сте заборавили. Удари ли вам сви ти силни километри ауто пута и мостови у главу па не знате куд ћете.
БЛИЗАНЦИ
Ко не шета Монику Левински има право да се љути. Ма, не да се љути, него да настави да се дебља и да чупа косу. Он ће вас да напада док се мазите са Моником на филмском платну, или шетате венецијанском Мостром. Ко не љуби Монику, има право да се љути. Мора да му је и Слобода запала за око, али он је удаљен од ове две грације светлосним годинама, а вама су ту, на дохват руке.
РАК
Ви некога шаком олоша назвасте, а неко вама „ували“ шаку јада од гласова. Једино што вам сада преостаје да се запијете и да тугу излечите омиљеним пићем ““ шљивовицом. Све сте покушали и ништа нисте успели, одувао вас тај ХДЗ и сада „год бај Чарли“. За разлику од наших политичара, барем сте поднели оставку, и вероватно нашли добар посао.
ЛАВ
Завршио се одмор за вас, као и једногодишњи мандат премијера Чивијашке републике. Током мандата било је свега, некоме сте помогли, некоме одмогли, али сте свакоме коме је то било потребно поклонили милиметре и секунде своје пажње. Отворили неколико коридорчића, пробили тунела и тунела, а сада је пред вама нова сезона емисије, која ће, хвала Богу, почети 24. септембра.
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Александра Вулина, Војислава Шешеља, Санду Рашковић Ивић, Младена Шарчевића, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Драгана Марковића Палму, Зорану Михајловић, Емира Кустурицу, Зорана Милановића и Зорана Кесића.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa