Инфо

8. септембар 2016.8. сеп 2016.
НЕКРЕТНИНЕ ЗА РАЗЛИЧИТЕ ДУБИНЕ ЏЕПА

НАЈЈЕФТИНИЈЕ У СЕЛУ

Закупци станова тренутно највише траже оне са мањом квадратуром ““ гарсоњере и једнособне, јер су за њих дажбине на име комуналних трошкова мање, истичу у шабачким агенцијама за некретнине.
-Зависно од локације, спратности, централног грејања, лифта, цене издавања су од 100 до 120 евра за такав намештен стан. Када је у питању куповина, цена једнособних станова је од 600 до 700 евра у старој градњи, а у новој градњи и до 900 евра по метру квадратном, наводи Зорица Ђокић из агенције “Колумбо“.
На тржишту некретнина такође је већа потражња за гарсоњерама и једнособним становима. Цена по метру квадратном се формира у зависности од локације, очуваности стана и да ли је реч о старој или новој градњи. Слични параметри одређују и цену кућа у градском подручју.
-На цену кућа утичу локација, година изградње и други параметри. Најбоље мишљење о цени дамо када изађемо на терен и урадимо процену, али креће се углавном од 200 до 500 евра по метру квадратном. Поред тога, ту је и цена земљишта, односно плаца, која је од 2.000 до 5.000 евра по ару у граду, каже Ђокићева.
Најповољније су цене пољопривредних домаћинстава и стамбених објеката на сеоском подручју.
М.С.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa