Инфо

22. септембар 2016.22. сеп 2016.

ЧВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ВАГА
То што је вама успело за руком никоме другом није у новијој историји Србије. Да изгубите изборе за председника странке, и то са места лидера, и то да чак нисте ни другопласирани него на трећем месту, то је, у најмању руку, вау. Како вам је то пошло за руком, свака част. Мада, да се не лажемо, како сте сејали, тако сте и пожњели. Нису вам околности ишле од руку, али то је живот, то је политика. Сада вам преостаје само илегала и приватан бизнис. Наћи ћете се у томе.
ШКОРПИЈА
Вашој срећи нема краја, ето вас у мају код нас. Злотвори нека цркну. Сви они који су вас натерали да храбро побегнете од борбе за право, правду и истину, сада могу само да кукају. Поново ће породица имати главу и то какву, вашу. Благо свима нама. Храбро сте били одсутни све ове године, али Миланка је чврсто држала конце у рукама. Споменик за живота да јој подигнете. Добродошли ви нама.
СТРЕЛАЦ
Сада после референдума следи испитивање, зар не. Док су једни говорили да идете на референдум, други су вас убеђивали да не идете. Проблем је што вас ови први нису упутили шта ће се десити после референдума, а то је ислеђивање пред органима. И сада је Тужилаштво дошло по своје. За разлику од неких, не треба да се секирате, јер имате моћног савезника у Москви који вас је подржао, за разлику од браће у Београду. Храбро се одазовите на то саслушање, али само у свом дворишту. Пси лају каравани пролазе.
ЈАРАЦ
Ваша интимизација са ЊИМ је све боља и некако чвршћа. Вама се лепо обрати, каже вам да ли је задовољан или не резултатима састанка у Бечу. Видите како је лепо када се примирите, и будете на важећој линији. Наставите да делата у складу са изјавом коју сте недавно дали: „Нисам овде да бих ћутао“. Ви, као шеф дипломатије који не говори енглески, имате право да говорите о свему, али само на линији. Ако којим случајем то није случај, онда ћете бити у проблему. Ви сте, ипак, искусан јарац и знате како да се наместите.
ВОДОЛИЈА
У маниру искусног председника лепо сте поручили свим усијаним главама ““ ништа нас не сме изненадити. Очекује вас још ситуација које ће резултирати вашим мудрим мислима. Али, не очајавајте, неће ни то дуго да траје. Видите како се смирила ситуација са Хрватском. Тако ће бити и са Босном. Мало Бакир, мало ви, све у духу фер-плеј борбе. Имаћете ви и неке друге обавезе у наредном периоду, али наш је савет да избегавате оне ситуације где неко има аргументе да вас повеже са неким изјавама и идејама које сте имали у преднапредњачком циклусу. Сећате се, оно, Словенија, Хрватска, Босна, НАТО бомбардовање, Хаг, ЕУ...
РИБЕ
Будите једном у животу Џек и посетите неко место где сте, на пример, освојили најмање гласова, можда Сурдулицу, а не Сиге где сте „узели“ 95 одсто гласова. Мада, добре бандере рађају у том Сигеу, зар не. Покажите да сте лав, а не риба (не у хороскопском смислу). Олакшавајућа околност је то да таквих места, на вашу срећу, нема много. Тек по неко место, један град и то је то. То можете да урадите у два, три дана, а у Нишу планирате да будете седам. Можете да будете бољи од других и крените мало у некошено.
ОВАН
И ви сте мало почели да личите на вишеструку личност девице у Влади Србије. До скора сте се отворено ЊЕМУ нудили за партнера у кабинету, а сада када од тога нема ништа, предлажете јединствени излаз опозиције на изборе. И како сад то. Да сте којим случајем у том жељеном кабинету, морали би да гласате за нпр. Тому, или Зорану, или не дај Боже за Вулина... А, сада би са опозицијом. Куку нама са свима вама.
БИК
Успео је да вас изнервира колега из Владе Србије. Имате право да се разгоропадите, јер ко је он да вам унапред ускрати подршку за евентуалну кандидатуру за председницу Србије. Колега ће, међутим, бити у проблему ако ОН одлучи да ви будете кандидат. У том случају, мораће да прогута то што је рекао, али то је његов проблем, а не ваш. Ви морате да наставите да се бавите путевима и тунелима, јер видите да не иде баш све по плану. И ОН је то приметио. Време је да повратите надимак ““ плави тајфун.
БЛИЗАНЦИ
ЊЕМУ је много лако да буде премијер, јер су око њега све храбри министри и министарке. Један од неустрашиво храбрих сте и ви. Апсолутно се не плашите било ког опозиционог кандидата за председничке изборе и то сте смело саопштили и ЊЕМУ и нама. Не може вас да уплаши нико, још ако сте и министар, о вашој храбрости ће се причати за „вјек и вјеков“. Оне паре у сефу, то више нико не спомиње. Не секирајте се.
РАК
Миц по миц и ето вас на другом месту. На корак сте од највећег успеха у новијој историји Уједињених нација. Паметан сте ви човек и знате да морате да победите, јер пораз није опција на коју пристајете. Мада, видите и сами, чим се Срби умешају, одмах прети неко раздвајање, отцепљење. Чувени Мугабе говори да ће афричке земље, и још по неке, да пакују кофере. Средите то. Нешто вам се и не мили да се вратите у мајку Србију. Свет је, ипак, лепши када се посматра из пентхауса са Менхетна, него са Андрићевог венца где би неки волели да вас виде. Можда чак и ОН.
ЛАВ
За разлику од НЕКОГ ко стално прича шта ће се десити, а никада се не деси тај бољи живот, високи раст, највеће плате у историји, ми погодисмо да ћете да постанете председник једне странке. И то какве? Добро, није баш идеална ситуација, одмах ће кренути проблеми, наслови по разним новинама напредног типа, али шта сте тражили, то сте добили. Неки су вам са оставкама олакшали посао, без обзира на изненађење. Пред вама није лак посао, али сада је прилика да покажете да имате петљу.
ДЕВИЦА
Каквом брзином мењате интересе деловања, то је незапамћено у новијој историји Србије. Преко ноћи сте постали стручњак за добросуседске односе са БиХ. Разлог за овакав коперникански обрт вероватно лежи у чињеници да сте се до крви гризли за језик како би испоштовали ЊЕГОВО наређење да се не реагује на развијање добросуседских односа са Хрватском. Добро је што сте почели да се бавите и председничким изборима. Вама би најтоплије на срцу било када би ОН пристао да се кандидује.
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Бојана Пајтића, Богољуба Карића, Милорада Додика, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Чедомира Јовановића, Зорану Михајловић, Горана Кнежевића, Вука Јеремића, Драгана Шутановца и Александра Вулина.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa