Инфо

22. септембар 2016.22. сеп 2016.
СББ, УНИТЕД ГРОУП ФОНДАЦИЈА И ТОТАЛ ТВ ДОНИРАЛИ СПРАВЕ ЗА ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ У МАЛОМ ПАРКУ У МАСАРИКОВОЈ

ЗА СРЕЋНИЈЕ ДЕТИЊСТВО

Захваљујући еколошкој кампањи „Не прљај. Немаш изговор!“, коју спроводе СББ, Унитед Гроуп Фондација и Тотал ТВ, мали парк у Масариковој улици однедавно је постао богатији за парковски мобилијар. Тобогани, љуљашке, клацкалице и пењалице најмлађим Шапчанима пружиће несумњиво уживање у дружењу и игри на отвореном.
-Донацијом паркова широм земље обезбедићемо додатни простор за игру на отвореном, где ће деца моћи да науче како да чувају места на којима проводе слободно време, одржавају их чистим и бацају ђубре у канту. Кампања „Не прљај. Немаш изговор!“ између осталог има за циљ и развијање еколошке свести код деце, која могу бити најбољи пример како својим другарима, тако и родитељима ““ изјавила је Зорица Бошњаковић, координатор Унитед Гроуп Фондације протеклог уторка на отварању.
Шабац је трећи од шеснаест планираних градова који је у оквиру ове кампање добио нови простор за игру. Поред дечјих справа постављене су и клупе и канте за смеће јер је и сама кампања покренута са циљем одговорног понашања према животној средини.
- Добили смо ново дечје игралиште у парку у Масариковој на задовољство свих грађана. Справе су јако лепе, модерно дизајниране. То је донација СББ и Унитед Гроуп Фондација којима се захваљујем на том лепом гесту. Мислим да ће наша деца уживати у овом лепом парку ““ захвалила се Катарина Дубљанин, главни градски урбаниста, у име Градске управе града Шапца.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa