Инфо

11. новембар 2010.11. нов 2010.
ФУДБАЛ: ЛАЈКОВАЦ: ФК „ЖЕЛЕЗНИЧАР“ - ФК „МАЧВА“ 0:0

ЧЕКАЈУЋИ ГО(ДОА)Л

Лајковац, 07. 11. 2010. године. Стадион: ФК „Железничара“. Гледалаца: 200. Жути картони: Васић, Туфегџић, (ФК „Мачва“).
Радукић, Лујановић, Пејовић, Ристивојевић, Марковић, Лазић, Перић, Радовановић Павловић, Васић (од 78.минута Николић), Гаврић (од 84. минута Туфегџић).
На гостовање у Лајковац, екипи ФК “Железничара“ која је битно измењена у односу на задњи сусрет ова два противника, ФК“Мачва“ је кренула ослабљена неиграњем два понајбоља играча Самуровића и Обровца. Ова утакмица ни приближно није била значајна за обе екипе, као она из пролећног дела прошлог првенства, али се очекивала слична утакмица оној из Уба, тим пре што су услови за игру били изванредни.
Међутим, осим једне шансе играча ФК“Мачве“, тачније речено Гаврића који је успео да са два метра пребацио небрањени гол домаћина, иначе висине 2,44м, Шапчани нису успели да створе ниједну изгледнију прилику. ФК “Же-лезничар“ је непрекидним прескакањем игре, веома оштром и могло би се рећи прљавом игром, коју је судија Срећковић у другом полувремену толерисао, успео да створи неколико опасних ситуација у пред голом ФК“Мачве, али Радукић је био веома сигуран.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa