Инфо

29. септембар 2016.29. сеп 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

ВАГА
Како год да окренете, ви испаднете омиљени опозиционар сваког режима, сем оног када сте били на службеном путу. Такав ветар у леђа је апсолутно дар са неба. А, ви се лепо одужите ЊЕМУ тако што му мало нападнете Тому, мало Зорану. ЊЕГА само хвалите, имате за шта то да радите. Него, још ништа од тог пута у Хрватску. Ипак, нисте ви тако храбри као што приповедају.
ШКОРПИЈА
Ко би рекао да се ви некога и нечега плашите. Ви, први полицајац, први ЊЕГОВ сарадник, и да се плашите тамо неког Шешеља и његовог учешћа на председничким изборима. Једино где видите излаз је у ЊЕМУ и у вери да ће ОН успети да пронађе неког кандидата који ће дотичну вагу да поцепа на фронцле. Само верујте и неће бити никаквих проблема. Слободно мирно спавајте.
СТРЕЛАЦ
Ви сте попут малог детета које на Шабачком вашару проба лизалицу, свиди му се и хоће још, без обзира што друга деце немају могућност да је лизну. Имали сте један референдум, и то какав, за анале, а сада хоћете још. Не иде то тако. Уживајте мало у слави, дичите се успехом. Има дана за мегдана, неће вама нико утећи. То је победа и пустите да лепо слегне, да је сварите, па када све то лепо изгустирате, онда размишљајте о следећем потезу.
ЈАРАЦ
Ви сте председник странке, а не разредни старешина па да делите укоре. Ако сте желели да дотичне отерате, успели сте, али мало је смешно као и све што радите. Једино вам се нешто „војвода од Сурдулице“ не да. Тешко ћете њега успети било каквим укором да укротите. Без њега доле на југи не бисте били приметни. Остали сте без народног посланика, два члана Главног одбора, боксер прети да ће сам да оде. Ви сада видите шта сте урадили. Тако је и Слоба чинио.
ВОДОЛИЈА
Ви сте се баш примили на посао који је ушао у последњу годину мандата. Сада сте схватили да можете да командујете војском, па би да је мало шаљете на границе, због миграната. Проблем код вас је у накнадној памети. Нису ти мигранти стигли јуче. И дан данас хвалите ЊЕГОВУ политику према њима, а сада би да шаљете војску. Мада, утисак је шта год да учините или не, ваше име неће да стави на гласачки листић за председничке изборе.
РИБЕ
Таман још да ВАС видимо у шлеперу. То нисмо имали прилику да видимо, а много тога смо видели. За сваки случај, пре уласка у шлепер, проверите све детаље ““ висину, ширину, дужину, запремину... Једно ћете и ВИ морати да схватите да се свет не окреће око ВАС. То што неко протествује због рушења у Савамали, не мора одмах да значи да има нешто са ВАМА. Не браните друге, чувајте себе.
ОВАН
Просто нам је нејасно како неко са таквим талентима још није распоређен. И тенис држите у малом прсту. Бехкленд вам је изузетан. Форхкленд беспрекоран. Семч би могли мало да поправите, а сјалз је на завидном нивоу. Чак је и килажа ту негде, као и брзина. У шта ОН гледа ако вас још није негде устоличио, није нам јасно. Следеће једино да се попнете на Мачу Пикчу, само име ове планине никако немојте да пермутујете.
БИК
Ваша борбеност и срчаност је за медаљу. Насрнула једна вага на вас и не испушта вас као пит бул теријер, омиљена врста кера једне наше колегинице, из уста. Чиме сте му се замерили, не знамо, али за сваки случај проверите његове конекције са ЊИМ. Могуће је да се кује неки план против вас. Видећете да ће сада и онај молер из лутрије да се огласи. Ви само набаците осмех на лице и пробијајте те тунеле свом жестином.
БЛИЗАНЦИ
Док чекате да се бата врати из Русије, није згорег да и рекнете коју реч као народни посланик. Ништа не кошта, а и дуг се мало по мало смањује. А, има шта да се врати. Повратак бате није мала ствар. И Миланка је ту да помогне, лакше је у друштву, а све у оквиру фамилије. Можда из захвалности да поново покренете телевизију која би се уместо БК ТВ, могла назвати БВ ТВ. Нека друга браћа су сада у моди.
РАК
Ви идете на све или ништа. Често то буде ништа, али све док има наде вреди се борити. Можда је требало да прихватите да будете други на свету, али превелика жеља и амбиција доводи људе на врх. Неко ваших способности и амбиција не треба да се задовољи утешним местом. У финалу сте и играте на победу. Не зависи све од вас, ни Руси ни Амери нису на вашој страни, али српски инат не познаје границе. Мада, све је вероватно већ готово.
ЛАВ
Остадосте ви без карикатуре у „Политици“, а и сви ми заједно са вама. Толико недостаје та ваша мржња према ЊЕМУ, да се уместо ЊЕГА, огласио ЊЕГОВ кабинет. И они траже да се вратите у „Политику“. Кажу, што више ваших карикатура, то ЊЕМУ рејтинг све већи. Те ваше карикатуре му онда дођу попут неке вијагре, зар не. По тој логици, ако нема ваших карикатура, ЊЕМУ ће бити мањи, што и није тако лоше.
ДЕВИЦА
Ви не престајете да изненађујете свет око себе. Мислили смо да само ОН ради недељом, кад оно, и ви засучете рукаве и у нове радне победе на црвено слово. Притом дупло поентирате. Ем не примите на његов захтев Сашу Јанковића, ем докажете да он не ради недељом, попут свог нормалног света. А, сви ти поени се негде сакупљају и вреднују. Како ви стигнете све да урадите, само ви знате. Не претерујте, јер неко може то погрешно да протумачи.
ПС. У овом Ороскопу нисмо споменули Војислава Шешеља, Небојшу Стефановића, Милорада Додика, Ивицу Дачића, Томислава Николића, Александра Вучића, Зорана Бабића, Зорану Михајловић, Драгомира Карића, Вука Јеремића, Душана Петричића и Александра Вулина.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa