6. oktobar 2016.6. okt 2016.
REGIONALNA A2 VATERPOLO LIGA ““ 1. KOLO

PORAZ U ZAVRŠNICI

VK “C. ZVEZDA“ ““ VK “ŠABAC“ 9:7 (3:1, 1:1, 1:3, 4:2)
Zrenjanin. Gledalaca: 250. Sudije: Golijanin i Stefanović. Isključenja: CZ 11; Šabac 8. Peterci: Šabac 1 (1).
CZ: Kralj, Jović, Bursać, Ivošević, Šuberić, Ljubenović, Nikolov, Ćorić 4, Ilić 1, Tankosić 2, Drašković 2, Peković, Todorovski, Nikočević.
ŠABAC: Aleksić, Eraković, Marković 2, Petković, Budurin, Tešić, Car 1, Vojičić, Ukumanov 2, Tenžera, Manić 2, Cvetković, Miljević, Ličanin.
Izjednačen duel je mogao “otići“ na obe strane, ali su iskusniji Beograđani bili skoncentrisaniji u završnici. Crevno ““ beli su bolje ušli u meč, a raspoloženi Ćorić je doneo prednost od 3:1. U drugom periodu Šapčani propuštaju mnogo prilika sa igračem više, što čuva prednost bivšeg šampiona Evrope. Pun potencijal, ovdašnji klub pokazao je u trećem periodu. Serijom 3:0 dolazi do prednosti i tek pri kraju dopušta Draškoviću da poravna rezultat. Nažalost, u poslednjih osam minuta, iskustvo Tankosića i Ilića Beograđanima donosi odlučujuće golove i pobedu.
Sledećeg vikenda, u Šapcu gostuje “Solaris“ Šibenik u nastavku regionalnog takmičenja.
- Ekipa se još formira, teško je davati prognoze za regionalnu ligu. Nadamo se velikoj podršci sa tribina, mogu da obećam maksimalno zalaganje i borbenost u svakom meču i verujem da će to dati rezultate ““ istakao je trener Balša Nikolić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa