6. januar 2011.6. jan 2011.
U OPŠTOJ BOLNICI ŠABAC ODRŽAN TRADICIONALNI NOVOGODIŠNjI SUSRET SA PENZIONERIMA OVE USTANOVE

DOPRINOS ZDRAVSTVU KOJI SE PAMTI

Penzionisanim zdravstvenim radnicima Opšte bolnice Šabac - lekarima, sestrama i tehničarima priređen svečani prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika. O razvoju i planovima Ustanove penzionerima govorio direktor, primarijus dr Goran Maletić, direktor. Odato priznanje penzionisanim zdravstvenim radnicima za njihov doprinos razvoju šabačkog zdravstva
U prijatnoj pretprazničkoj atmosferi, zdravstveni radnici Opšte bolnice Šabac priredili su u svom klubu svečani prijem za penzionisane kolege. Penzionisanim lekarima, sestrama i tehničarima dobrodošlicu su u ime kolektiva poželeli direktor Ustanove, primarijus dr Goran Maletić i rukovodstvo kuće.

U kraćem prigodnom govoru, doktor Maletić je informisao penzionisane kolege o trenutnom stanju u razvoju Opšte bolnice Šabac, ističući da se ova ustanova trenutno nalazi u samom vrhu srpskog zdravstva i da među dvadeset ustanova ovog ranga u Srbiji zauzima četvrto mesto. U ustanovi je tokom minule godine značajno podignut nivo tehnološke opremljenosti na gotovo svim odeljenjima. Nedavno je instaliran i savremeni skener, koji će, kada bude stavljen u funkciju u znatnoj meri podići nivo dijagnostičkih usluga u Opštoj bolnici. Međutim, prema Maletićevim rečima, bolnica u ovom trenutku ne raspolaže kadrovima koji znaju da koriste ovaj aparat, pa su određeni lekari koji će proći specijalističku obuku, kako bi skener što pre bio stavljen na raspolaganje pacijentima.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa