28. septembar 2017.28. sep 2017.
DRUGI KORAK U ODBRANI TITULE
MEDICINAR APSOLUTNI FAVORIT PROTIV JUNIORA

DRUGI KORAK U ODBRANI TITULE

Voždovčanke su mlada i perspektivna ekipa, ali ni blizu kvalitetna dovoljno da ugrozi šampiona. Rutinski su iz prestonice stigli prvi bodovi u Šabac, a jednaka razlika u kvalitetu je i u odnosu na “Junior”
Nije nedostajalo domaćem timu želje, motiva, ali ipak “Medicinar” je mnogo bolji rival od „Voždovca“ što je i demonstrirao prethodnog vikenda. Uspele su Šapčanke bez problema da slave, a istovremeno je minutaža dobro raspoređena, te su najbolje igračice dobile priliku da odmore posle teških mečeva u Kupu EHF. Kapiten Ana Radović još ima problema sa povredom, te je trener Bošković pokušao da je što više odmori, a ulogu lidera preuzela je bekovska linija: Prijović, Tomaković, Ručnov.
Sličan duel onom iz Beograda, “medicinarke” očekuju i na debiju pred domaćom publikom. Gostuje “Junior”, još jedan vrlo mlad tim kome je primarni cilj da izbori opstanak u Super ligi, a raspored im nije naklonjen. U prva dva kola igraju protiv dve najjače ekipe. Sve osim ubedljive pobede šampionki bilo bi veliko iznenađenje. Treba pohvaliti rukovodstvo beogradske ekipe koje je izašlo u susret “Medicinaru” da odigra meč tokom vikenda pauze (EHF nedelja), kako bi šabački tim imao više vremena za pripremu dvomeča drugog kola Kupa EHF protiv Krasnodara.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa