3. maj 2018.3. maj 2018.
Za šljunčenje puteva 400.000 dinara
POSETA NAKUČANIMA

Za šljunčenje puteva 400.000 dinara

Predstavnici Gradske Uprave posetili su protekle sedmice Nakučane, gde je počelo šljunčenje puteva, koje je jedan od projekata izglasanih od strane meštana Nakučana na referendumu u decembru. Za šljunčenje puteva opredeljeno je četiristo hiljada dinara.
- Ostalo nam je još desetak, dvanaest kamiona da pošljunčimo. Ljudi daju podršku našim idejama kao grupi građana. Pohvalio bih Gradsku upravu, Direkciju za puteve i izvođače radova na fer i korektnom odnosu. Politika grada je da ljudima približimo mogućnost da imaju bolju infrastrukturu, bolje putne mreže, a ujedno i mogućnost da plaćanjem poreza iskoriste vraćanje novca u Mesne zajednice – istakao je odbornik Mesne zajednice Nakučani – Sinošević – Bojić, Prodan Panić, zamenik predsednika Skupštine grada Šapca.
Kako ističe Boban Stanojević, za meštane sela najvažniji su put i voda, te se ovom prilikom zahvalio na pruženoj mogućnosti za rešavanje problema puteva, Gradskoj upravi kao i Prodanu Paniću.
- Zadnjih pet, šest godina, putevi su bili jako loši. Sada je to drugačije. Činjenica da smo dobili mogućnost da se izjašnjavamo nam puno znači. Odlučujemo o sredstvima i možemo da raspolažemo o njima na najbolji mogući način, što je zaista značajno – istakao je meštanin Nakučana, Boban Stanojević i dodao da bi osim šljunčenja puteva trebalo da se uradi i koji kilometar asfalta.
Meštani Nakučana opredelili su se za sedam projekata, a šljunčenje je samo jedan od njih.
- Ove godine se realizuje ono što je prošle godine izglasano kao najvažnije u ovoj Mesnoj zajednici. Uopšte ne sumnjam da su meštani Nakučana već spremni za ovogodišnje neposredno izjašnjavanje. Svakako treba pozvati sve naše sugrađane da se ukoliko već nisu, upišu u spisak učesnika neposrednog izjašnjavanja, kako bi omogućili sebi da predlože ili da glasaju o predloženom projektu – istakla je Jelena Topalović Petrović, pomoćnica gradonačelnika Šapca.

K.J.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa