17. maj 2018.17. maj 2018.
ALIČIĆ NAJBOLjI

ALIČIĆ NAJBOLjI

Bokser šabačke “Mačve” Semiz Aličić trijumfovao je u najboljoj borbi večeri prvog meča polufinala Regionalne lige Srbije. Braneći boje reprezentacije Vojvodine u meču sa Jugoistočnom Srbijom, Aličić je savladao Milovanovića (Surdulica), iako je nastupao u težoj kategoriji, do 54, umesto do 50 kg. Prvi trener selekcije BS Vojvodine bio je trener “Mačve” Slobodan Mitrović. Revanš meč Vojvodine i Jugoistočne Srbije zakazan je za subotu u Somboru. Semiz će svakako biti u ringu, Mitrović u stučnom štabu i 19. maja.
-Oni su pobedili 9:7 u Leskovcu, ali mislim da smo mi i dalje favoriti, posebno zato što sada, kao domaćini, biramo mi kategorije. Uz Semiza očekujem još jednog ili dva borca iz našeg kluba. Verujem u uspeh jer ne pamtim ovako dobru atmosferu u našem, srpskom boksu. Regionalnu ligu, ali i celokupan sport je pokrenuo predsednik Saveza Borovčanin i konačno imamo osećaj da naš sport ide u pravom smeru, da postoji sistem, kao nekada – ističe Mitrović.
U drugom polufinalu Beograd boksuje protiv Šumadije. Krajem maja je finale u prestonici, najverovatnije pod otvorenim nebom.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa