31. mart 2011.31. mar 2011.
SEDNICA SKUPŠTINE GRADA ŠAPCA

POŠTA ŽRTVAMA NATO BOMBARDOVANjA SRBIJE

Na 13. Gradskoj skupštini, održanoj prošlog petka, bez veće rasprave usvojeno svih 18 tačaka dnevnog reda
Nakon što je, na podsećanje odbornika DSS-a, minutom ćutanja odata počast žrtvama NATO bombardovanja 1999. godine, otpočelo je trinaesto zasedanje šabačke gradske skupštine. Iznenađenja nije bilo. Bez veće rasprave, vladajuća koalicija usvojila je svih osamnaest predloženih odluka.
Redove opozicije, za govornicom najčešće su branili predstavnici SRS-a, SPSa i DSS-a. Dok se svojom angažovanošću, po ko zna koji put, izdvojio odbornik SRS-a Srboljub Živanović. Podstaknut, upravo, čestim prigovorima i zamerkama ovog “hiperaktivnog radikala“, predsednik Skupštine Prim. dr Slobodan Mirković ga je u toku sednice častio epitetom “nestašni“.
Međutim, i pored “opuštene“ atmosfere koja je vladala u amfiteatru Više škole za obrazovanje vaspitača, prošog petka se raspravljalo o izuzetno važnim pitanjima za život grada. Prva tačka dnevnog reda odnosila se na odluku o prihvatanja sporazuma o izgradnji, upravljanju i korišćenju regionalnog sistema za upravljanje čvrstim komunalnim otpadom na teritoriji ggradova Šapca i Sremske Mitrovice.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa