30. jun 2011.30. jun 2011.
TENIS: DRUGO MESTO ZA IVANA STANČETIĆA

MOJ UZOR JE NADAL

Na nedavno održanom teniskom takmičenju u Novom Pazaru, u kategoriji za decu uzrasta do 12 godina, drugo meto osvoijo Šapčanin Ivan Stančetić
Takmičenje je održano u okviru teniskog kluba “Fetić“ u Novom Pazaru. Ja sam se takmičio u trećoj kategoriji u kojoj su bila deca uzrasta do 12 godina. Bio sam jedini Šapčanin, ostali učesnici, od nas deset, su bili, uglavnom, iz Novog Pazara. U polufinalu sam pobedio dečaka koji je prvi u svojoj kategoriji, ali sam u finalu izgubio, pre svega jer je moj protivnik iskoristio prednost domaćeg terena. Imao je jaču podršku publike. Iskreno se nadam da ću imati priliku za revanš - kaže mladi teniser Ivan Stančetić.
Ivan je počeo da trenira tenis pre nešto više od dve godine. Pored uspeha u Novom Pazaru, do sada je na turnirima u okviru nekadašnjeg kluba na Starom gradu uspeo da se plasira, prve godine u četvrtfinale, druge u polufinale. Pre tri meseca prešao je u teniski klub “Sanrajs“, kod trenera Nenada Crnogorca, koji, kako navodi ima velikog udela u njegovom uspehu.
Teniski uzor mladog Šapčanina je Rafel Nadal, a svim svojim vršnjacima najiskrenije preporučuje da pokušaju da se bave tenisom, jer će im ovaj sport, kao njemu u mnogome poboljšati kvalitet života.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa