30. jun 2011.30. jun 2011.
ODRŽANA 13. REDOVNA IZBORNA SKUPŠTINA GO DS ŠABAC

ČEKA NAS VELIKI POSAO

Miodrag Filipović, direktor Direkcije za puteve, novi predsednik Gradskog odbora DS u Šapcu
Prošle nedelje u sali Šabačkog pozorišta održana je 13. redovna izborna skupština šabačkog Gradskog odbora Demokratske stranke. Nakon razmatranja i usvajanja poslovnika o radu, izbora radnog presedništva, verifikacione i izborne komisije, bivši predsednik GO DS dr Slobodan Mirković, podneo je izveštaj o radu stranke u protekle dve godine.
-U proteklom periodu imali smo tu nesreću da nas zadesi velika svetska ekonomska kriza. Ona se odrazila na sve ono što smo 2008. godine, kada smo dobili izbore planirali da uradimo. Međutim, iako se stvari malo sporije odvijaju, uvereni smo, da ćemo sve što smo obećali u toj predizbornoj kampanji, do kraja ovog mandata ostvariti .
Stvoreni su odlični uslovi da u Šabac dođu veliki evropski i svetski investitori. Dolaskom njih, u severozapadnu radnu zonu, u našem gradu biće rešeno najbolnije pitanje, problem nezaposlenosti. Borimo se svim silama da se uradi auto put, da se izradi most, da Sava postane plovna ““ rekao je između ostalog dr Slobodan Mirković.
O važnosti ulaganja u severozapadnu radnu zonu i stvaranju povoljnog privrednog ambijenta govorio je i gradonačelnik Šapca Miloš Milošević.
-Ostvareni su gotovo svi projekti čija je realizacija predstavljala centralno mesto u našim predizbornim obećanjima 2008. godine. U severozapadnu radnu zonu je najavljen dolazak velikih investitora, što će usloviti brži razvoj privrede na ovom području. Šabac će posle dužeg vremena ponovo imati gradski bazen, rešen je problem deponije na Dudari, u mnogim selima će biti rešeno pitanje vodosnabdevanja, nastavićemo izgradnju puteva na području grada, istakao je gradonačelnik.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa