18. avgust 2011.18. avg 2011.
MIS LETA ZLATIBOR 2011

POBEDILA LEPA JECA IZ KRAGUJEVCA

Šapčani uveseljavali lepotice. Posle proglašenja pobednica i dodele lenti u prepunom Densing klubu hotela „Palisad“ žurka je trajala do ranih jutarnjih časova
Tradicionalani izbor za „Mis leta ““ Zlatibor 2011“, koji je održan u četvrtak 11. avgusta, u organizaciji Turističke organizacije Zlatibora okupio je devojke iz cele Srbije, Beograda, Niša, Požarevca, Smedereva, Kraljeva, Čačka, Užica, Kragujevca, sa Zlatibora ... Bila je i jedna učesnica iz Makedonije, to je šenaestogodišnja, Angela Mitrovska iz Kumanova. Tako je spektakl u zlatiborskom hotelu „Palisad“, koji je bio i generalni pokrovitelj ove manifestacije lepote i mladosti, imao i internacionalni karakter.
Ovog puta izbor na Zlatiboru, održan pod sloganom: „Najlepše devojke Srbije na najlepšoj srpskoj planini“, okupio je osamnaest devojaka. Titulu „Mis leta ““ Zlatibor 2011“ osvojila je Jelena Jeremić (20 godina) studentkinja iz Kragujevca. Prva pratilja je bila, Aleksandra Doknić (17) iz Požarevca, a druga pratilja ““ Nevena Šimšić (23) iz Užica. Pored ove tri glavne nagrade žiri je dodelio još dve. „Mis šarma“ je postala Vinka Žunić (20) sa Zlatibora, a „mis publike“ Jerina Milosavljev (19) iz Požarevca.


Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa