17. septembar 2020.17. sep 2020.
vk sava:  foto VK Šabac (FB)

vk sava: foto VK Šabac (FB)

VATERPOLO: PRVA B LIGA

Pančevci, Bečejci...

VK „Sava“ saznala raspored rivala u Prvoj B ligi. Početka u Pančevu, a potom gostovanje nekadašnjeg šampiona Evrope. Kao debitantu, cilj razvoj mladih i stabilizacija u rangu
Drugi tim VK „Šabac“, ekipa SAVA od 10. oktobra debituje u celogodišnjem sistemu takmičenja. U letnjoj Drugoj ligi, predvođeni nekadašnjim provtimcem Šapčana Matejom Lončariće, osvojila je titulu i stekla pravo nastupa u prvoligaškom rangu. Tim sačinjen od igrača iz mlađih kategorija šampiona Srbije saznao je i raspored protivnika u narednoj sezoni.
Počinju Šapčani u Pančevu, gde će ih dočekati stariji klub iz tog grada „Mladost“ u prvom kolu, a debi na Gradskom bazenu biće protiv najvećeg imena lige, nekadašnjeg šampiona Evrope „Bečeja“. Niz protiv poznatih imena duge tracije nastaviće i u trećem kolu kada ih dočeka kikindski ŽAK. Posle niza beogradskih rivala, uslediće gostovanje najboljeg tima BiH i prošlosezonskog učesnika kvalifikacija za Ligu šampiona, „Banja Luke“.
Posle 18 kola dva prvoplasirana tima izboriće pravo nastupa u Prvoj A ligi, a dva najslabija će morati u niži rang. Ambicije Save je afirmacija mladih i stabilizacija u rangu.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa