17. septembar 2020.17. sep 2020.
Napuštam Zapadnu Srbiju
DRAGAN NIKOLIĆ, ČLNA GRADSKOG VEĆA ZADUŽEN ZA SPORT

Napuštam Zapadnu Srbiju

Dragan Nikolić, član Gradskog veća zadužen za sport objavio je da od 15. septembra više nije član Zapdne Srbije čiji je predsednik Nemanja Pajić.
-Kao jedan od osnivača Pokreta “Zapadna Srbija” i neko ko je uvek davao pun doprinos realizaciji ideja i načela ove organizacije, i sa vidnim rezultatima u svom radu, obaveštavam javnost da od danas 15.09.2020. godine prestaje moje članstvo u ovom pokretu. Povod za ovaj čin je svim našim sugrađanima poznat i jasan – saopštio je Nikolić.
On je dodao da posle godina borbe za demokratiju, slobodu, uvođenje sistema u rad lokalne samouprave, poboljšanje kvaliteta života naših sugrađana u svim oblastima apsurdno je da Pokret “Zapadna Srbija” pravi dogovore i koaliciju sa onima koji zastupaju politiku potpuno suprotnu ovoj.
-Osnovni motiv za donošenje ovakve odluke je jasno izražena volja birača koji su podržali Pokret “Zapadna Srbija” na izborima i čija želja izražena kroz podršku našoj listi sigurno nije bila ovakva postizborna koalicija – saopštio je Dragan Nikolić, član Gradskog veća zadužen za sport – zaključio je u saopštenju Nikolić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa