4. mart 2021.4. mar 2021.

Saopštenje za javnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu konstatuje da je odbacivanjem krivične prijave za navodnu izbornu krađu koju je posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg suda u Novom Sadu podnela partija Zajedno za Srbiju, još jednom potvrđeno da grupa okupljena oko Nebojše Zelenovića ne govori istinu.
Iako su ponovo pokušali da prevare nadležne organe dostavljanjem tobožnjih priznanja za kupovinu glasova na izborima koji su održani 21. juna, ponovljeni na 27 biračkih mesta 5. septembra, a potom 3. oktobra na pet biračkih mesta, jedino očigledno je da su u pitanju montirani snimci.
Da bezobrazluk bude veći, partija Zajedno za Srbiju u svojim nečasnim namerama ponovo je pokušala da zloupotrebi naše sugrađane romske nacionalnosti. Šapčani i dalje pamte da je pre pet godina Dragan Gligorić, aktivista partije bivšeg gradonačelnika, osuđen zbog kupovine glasova u ime Zelenovića u jednom romskom naselju.
Poražene partije koje predvodi Nebojša Zelenović i dalje ne mogu da shvate da su im sugrađani otkazali poverenje. Opstajali su 20 godina zahvaljujući manipulacijama, kupovini glasova i odbornika, lažima, obmanama i zastrašivanjima. Šapčani su 22. oktobra dobili vlast koju zaslužuju, a za Srpsku naprednu stranku glasalo je 30.000 naših sugrađana, čime smo u gradskom parlamentu dobili natpolovičnu većinu.
GO SNS Šabac

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa