11. mart 2021.11. mar 2021.
Najefikasniji:  Đ. Vučinić (foto: V. A.)

Najefikasniji: Đ. Vučinić (foto: V. A.)

VATERPOLO: SUPER LIGA

Prilika za razigravanje

Protiv Vojvodina ekipa odigrala na šampionskom nivou. Stari Grad prilika za novo uigravanje svih. Korak po korak u usponu do plej ofa. Odmarali Janković i Repanović
U Kragujevcu nije bilo toliko loše koliko rezultat pokazuje, ali nije bilo dobro. Nekoliko dana kasnije protiv Vojvdine je ukazano kako bi trebalo da igra tim sa najvišim ambicijama. Tim Vojvodine sa nekoliko iskusnih i kvalitetnih pojedinaca, talentovani i iskusnih, reprezentativaca svojih država, poznatih imena (Gavrilović na golu, Gusarov, Trkulja, Radovanlija, Marić...) savladan je ubedljivo, uz odmaranje nekih igrača i razigravanje svih koji su bili u konkurenciji.

Šabac – Vojvodina 15:5 (3:1, 6:2, 3:0, 3:2)
Gradski bazen. Sudije: Petrović i Stefanović. Isključenja: Šabac 10, Vojvodina 8. Peterci: Vojvodina 2 (2).
ŠABAC: Filipović (6 odbrana), Eraković, Marković 1, Savković 1, Tkač 3, Ilić 1, Vučinić 4, Vuksanović, Drašković 2, Tonković, Stojanović 3, Velkić, Vukadinović (3 odbrane), Ćetković 1.
VOJVODINA: Gavrilović, Marić, Maksimović, Mitrović, Tintor, Prekogačić, Radovanlija 1, Tubić 2, Trkulja, Brešćanski , Gusarov 2, Popadić, Biočanin.


Idealna prilika za sličan pristup je gostovanje Starom Gradu. Beograđani su na začelju i sve je izvesnije da će, kao i Banjica, biti van plej of zone. Do sada imaju dva remija, protiv Banjice i Naisa. Kvalitetom svakako nisu adekvatan rival Šapčanima i utakmica u Beogrdu bi mogla biti prilika da se razigraju i novi izdanci šabačke vaterpolo škole, uz naravno najiskusnije koji podižu formu. Tri boda su svakako imperativ kao uvertira za derbi sa Partizanom gde treba obezbediti prednost domaćeg terena u četvrtfinalu plej ofa. Janković i Repanović su odmarali u duelu protiv Novosađana.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa