Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
вк сава:  фото ВК Шабац (ФБ)

вк сава: фото ВК Шабац (ФБ)

ВАТЕРПОЛО: ПРВА Б ЛИГА

Панчевци, Бечејци...

ВК „Сава“ сазнала распоред ривала у Првој Б лиги. Почетка у Панчеву, а потом гостовање некадашњег шампиона Европе. Као дебитанту, циљ развој младих и стабилизација у рангу
Други тим ВК „Шабац“, екипа САВА од 10. октобра дебитује у целогодишњем систему такмичења. У летњој Другој лиги, предвођени некадашњим провтимцем Шапчана Матејом Лончариће, освојила је титулу и стекла право наступа у прволигашком рангу. Тим сачињен од играча из млађих категорија шампиона Србије сазнао је и распоред противника у наредној сезони.
Почињу Шапчани у Панчеву, где ће их дочекати старији клуб из тог града „Младост“ у првом колу, а деби на Градском базену биће против највећег имена лиге, некадашњег шампиона Европе „Бечеја“. Низ против познатих имена дуге трације наставиће и у трећем колу када их дочека кикиндски ЖАК. После низа београдских ривала, уследиће гостовање најбољег тима БиХ и прошлосезонског учесника квалификација за Лигу шампиона, „Бања Луке“.
После 18 кола два првопласирана тима избориће право наступа у Првој А лиги, а два најслабија ће морати у нижи ранг. Амбиције Саве је афирмација младих и стабилизација у рангу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa