Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
Напуштам Западну Србију
ДРАГАН НИКОЛИЋ, ЧЛНА ГРАДСКОГ ВЕЋА ЗАДУЖЕН ЗА СПОРТ

Напуштам Западну Србију

Драган Николић, члан Градског већа задужен за спорт објавио је да од 15. септембра више није члан Запдне Србије чији је председник Немања Пајић.
-Као један од оснивача Покрета “Западна Србија” и неко ко је увек давао пун допринос реализацији идеја и начела ове организације, и са видним резултатима у свом раду, обавештавам јавност да од данас 15.09.2020. године престаје моје чланство у овом покрету. Повод за овај чин је свим нашим суграђанима познат и јасан – саопштио је Николић.
Он је додао да после година борбе за демократију, слободу, увођење система у рад локалне самоуправе, побољшање квалитета живота наших суграђана у свим областима апсурдно је да Покрет “Западна Србија” прави договоре и коалицију са онима који заступају политику потпуно супротну овој.
-Основни мотив за доношење овакве одлуке је јасно изражена воља бирача који су подржали Покрет “Западна Србија” на изборима и чија жеља изражена кроз подршку нашој листи сигурно није била оваква постизборна коалиција – саопштио је Драган Николић, члан Градског већа задужен за спорт – закључио је у саопштењу Николић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa